Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een appartement die je naar eigen smaak kunt moderniseren, dan is dit appartement zeker een bezichtiging waard! Dit heerlijke appartement met 2 slaapkamers, woonkamer en keuken ligt gelegen op de tweede verdieping van een appartementencomplex.

OMGEVING Op fraaie en rustige locatie nabij de gewilde wijk "Belcrum" gelegen. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station van Breda, is gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

De indeling is als volgt: BEGANE GROND Het appartementencomplex beschikt over een centrale afsluitbare entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de entree zijn de appartementen bereikbaar per trap. Verder bevindt zich in het souterrain de individuele berging.

TWEEDE VERDIEPING De entree/hal geeft toegang tot de woonkamer, 1e slaapkamer, keuken en toilet. Verder bevindt zich in de hal een vaste kast en de meterkast. De lichte woonkamer heeft uitzicht op het "Liniepark", wat aan de voorzijde van het appartement is gelegen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is vanuit de slaapkamer(achterzijde) en de keuken bereikbaar. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Tevens is hier ook de CV-ketel opgesteld. De keuken beschikt over een keukenblok met boven- en onderkasten. Hier is ook de aansluiting van de wasmachine aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon aan de achterzijde van het appartement. Dit balkon is gelegen op het westen. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Vanuit hier is ook het 2e balkon te bereiken. Deze is gelegen op het oosten.

BERGING De individuele berging is aanwezig in het souterrain.

Algemeen: - Het appartement is uitermate geschikt voor de starter! Een bezichtiging is meer dan de moeite waard! - Als u een appartement koopt wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren, de VvE. Aan deze vereniging betaalt u een bijdrage (de "servicekosten") van ca. € 112,- per maand. Deze bijdrage omvat onder meer de brandverzekering voor het complex, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en reservering groot en klein onderhoud. - Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. - Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. - Koper is tijdig in kennis gesteld dat de notariskeuze voor verkoper een onderdeel van deze overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden. De levering zal geschieden via notariskantoor Drost en Juten Netwerk Notarissen, Nassauplein 36, Postbus 85694, (2508 CJ) 's- Gravenhage. Telnr. 070-3425100, faxnr. 070-3562738. - Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. - Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 195

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 195

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars