Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De fraaie, levensloopbestendige woning die ik nu mag aanbieden betreft een royale vrijstaande semibungalow op een perceel van bijna 1.000 m2! Met een woonoppervlak van 161 m2 en een totaal gebruiksoppervlak van 251 m2 mag je met recht spreken over een grote vrijstaande woning. De woning beschikt op de begane grond over een zeer royale woonkamer met open keuken (met luxe keukenopstelling), werk-/studeerkamer, 3 (slaap)kamers en een vernieuwde badkamer. De zolderverdieping is groot, heeft nu de functie van berging maar kan desgewenst ook anders worden benut. Rondom de woning een fraai aangelegde tuin met berging, carport en veel privacy. Ook voorziet de woning voor een belangrijk deel in de eigen energievoorziening door de aanwezigheid van 18 zonnepanelen.

De woning is gelegen aan de Gagelboslaan 136. Aan de achterzijde een rustige plek aan de Vijverberg-Zuid in een parkachtige omgeving met soortgelijke woningen rondom. Door de ligging van de woning zijn veel voorzieningen binnen korte tot redelijke afstand aanwezig. Vrijwel voor de voordeur ligt winkelcentrum De Gagel waar de winkels voor de basisvoorzieningen aanwezig zijn. De basisschool ligt op nog geen 300 meter. De uitvalswegen van Bergen op Zoom richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen vlakbij. Het gezellige stadscentrum van Bergen op Zoom en het NS-station zijn met de fiets in minder dan 10 minuten bereikt.

Zoekt u een levensloopbestendige, vrijstaande woning met mogelijkheden op een ruim perceel, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Entree/hal
De woning wordt aan de voorzijde betreden in de ruime entree/hal. Het naast de voordeur aanwezige gekleurde glas-in-lood raam zorgt voor een fraai kleurenspel in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de garderobe, het toilet en de bijkeuken. Tevens bevindt zich in de hal de meterkast. Deze beschikt over 8 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars, een kookgroep en een elektragroep voor de zonnepanelen. De afwerking van de hal bestaat uit strak stucwerk op de wanden en het plafond en een betegelde vloer. In het plafond zijn spots aangebracht.

Toilet
Het gemoderniseerde toilet beschikt over een hangcloset en fontein. De wanden en de vloer van het toilet zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met witgeschilderde schrootjes.

Bijkeuken
De bijkeuken is gelegen net voor de woonkamer. Via de bijkeuken kan de zij tuin worden betreden. In de bijkeuken zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger. Tevens geeft de bijkeuken de mogelijkheid om de voorraad of andere spullen op te bergen. In het plafond van de bijkeuken is een luik aanwezig. Via dit luik en de vlizotrap kan de zolderverdieping worden bereikt. De bijkeuken is afgewerkt met deels tegels en deels stucwerk op de wanden. Het plafond is afgewerkt met gipskarton platen en op de vloer ligt zeil.

Woonkamer
Vanuit de hal wordt de riante woonkamer betreden. De woonkamer is voornamelijk aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft middels 4 glazen schuifpuien toegang tot de achtertuin. Door deze schuifpuien is er heel veel lichtinval in de kamer en geeft het een mooi zicht op de keurige achtertuin.
Door de grootte van de woonkamer geeft deze de mogelijkheid voor het plaatsen van meerdere zithoeken en een eethoek. De woonkamer geeft toegang tot de werk-/studeerkamer, de open keuken en de aanbouw van de woning aan de achterzijde waar de slaapkamers zijn gesitueerd. De afwerking van de woonkamer bestaat uit strak stucwerk op de wanden en het plafond. In de overgang tussen plafond en wanden zijn sierlijsten aangebracht. In het verlaagde plafond tussen keuken en werk-/studeerkamer zijn spots ingebouwd. Op de vloer ligt een fraaie eikenhouten plankenvloer.

Werk-/studeerkamer
Aan de voorzijde van de woning en toegankelijk vanuit de woonkamer ligt de werk-/studeerkamer. Deze kamer kan desgewenst ook als slaapkamer fungeren. Een 2-persoonsbed met kledingkast kan worden geplaatst. De afwerking bestaat uit strak gestucte wanden en een gipskarton platen plafond. Op de vloer ligt tapijt.

Keuken
De keuken ligt aan de voorzijde van de woning tegenover de werk-/studeerkamer en kijkt via het raam uit op de Gagelboslaan en de Holleweg. De moderne, in mat wit uitgevoerde keuken is in een L-vorm in 2015 geplaatst. De keuken beschikt over een natuurstenen (graniet) werkblad met rvs-spoelbak en Quooker mengkraan. Ingebouwd zijn een in 5 zones in te delen inductie kookplaat met hierboven een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/grill/magnetron en een koelkast. De achterwand tussen kookplaat en afzuigkap is met natuursteen afgewerkt. Verder is de keuken afgewerkt met strak gestucte wanden, een natuurstenen vloer en een gestuct plafond waar spots zijn ingebouwd.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer ligt aan de zijkant van de woning en geeft toegang tot de badkamer. De slaapkamer geeft plaats aan een 2-persoonsbed en kledingkast. De afwerking bestaat uit strak gestucte wanden, een gipskarton platen plafond en tapijt op de vloer.

Badkamer
De via slaapkamer 1 toegankelijke badkamer is volledig vernieuwd. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, hangcloset en een dubbele wastafel ingebouwd in een fraai meubel met hierboven een spiegel. De wanden en de vloer van de badkamer zijn betegeld in neutrale kleuren. Onder de betegelde vloer is vloerverwarming aanwezig. Het plafond is afgewerkt met aluminium schroten waarin spots zijn aangebracht.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is in de uitbouw aan de achterzijde gelegen. De slaapkamer wordt nu gebruikt als hobbykamer maar een 2-persoonsbed met kledingkast kan hier met gemak worden geplaatst. De afwerking van deze slaapkamer bestaat uit gestucte wanden en plafond en laminaat op de vloer.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is eveneens in de uitbouw achter slaapkamer 2 gelegen. Deze slaapkamer beschikt over een wastafel. Een 2-persoonsbed en kleidingkast kan ook hier met gemak worden geplaatst. De afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 2.

Via de vlizotrap in de bijkeuken kan de zolder worden betreden. Deze zolder kent een voorzolder waar de cv-ketel hangt en de omvormer van de 18 aanwezige zonnepanelen. De cv-ketel betreft een Nefit Trendline CW5 van het bouwjaar 2016. Naast de voorzolder is een enorme open ruimte aanwezig. Deze ruimte wordt nu gebruikt als bergruimte.

De tuin is rondom de woning gelegen en fraai aangelegd met een groot terras, een gazon en plantenborders. De achtertuin is gelegen op het westen wat betekent dat het een zeer zonnige tuin is. Aan de achterzijde van de woning hangt een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm om de zon, indien gewenst, af te schermen. De tuin geeft veel privacy door de aanwezige beplanting. In de achtertuin is een berging aanwezig met hiervoor een carport. Onder de carport kan, via de Bijvang (achterzijde woning) toegankelijk, een auto worden geparkeerd. De berging beschikt over elektra.

* Levensloopbestendige semibungalow op een perceel van bijna 1.000 m2
* De woning is in 2015-2016 gemoderniseerd
* De woning beschikt volledig over dubbel glas (deels HR++)
* De spouwmuren van de woning zijn na geïsoleerd
* De woning beschikt over 18 zonnepanelen
* Parkeren op eigen oprit (achterzijde woning)
* Centrale ligging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 980
Garage opp 18.91
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 979
Tuin diepte 35
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 28
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 980
Garage opp 18.91
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 979
Tuin diepte 35
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 28
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij