Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een mooie jaren 30 woning
Wat een ruimte, kom met ons binnen kijken!

Nabij het park en diverse uitvalswegen bevindt zich deze sfeervolle jaren '30 woning. Wanneer u langs de zijkant via de eigen oprit, waarop met gemak 2 auto's passen, de tuin betreedt, valt u gelijk op dat de sfeer wordt doorgetrokken in de tuin. Met verschillende terrassen heeft u bij mooi weer altijd een plekje in de zon. De aangelegde beplanting biedt een gastvrije omgeving voor menig vogel.
Naast de sfeer die het huis en de tuin bieden wordt u verrast door de externe ruimte in de vorm van een grote schuur en een ruime garage. Deze laatste is voorzien van een schouw en via het raampartij komt er volop daglicht binnen. Ideaal voor wanneer u een eigen bedrijf hebt, een hobbyist bent of gewoon graag spullen verzamelt.

Het huis biedt unieke elementen zoals u die in modernere woningen niet meer tegenkomt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de originele terrazzo vloer in de hal, de glas in lood deuren die de kamer en suite extra knus maken, en de extra zolder boven de bijkeuken.

Deze sfeervolle helft van twee onder-een-kap jaren '30 woning is gelegen op loop-/fietsafstand van onder andere scholen, supermarkten en het historisch stadscentrum van Bergen op Zoom.De woning heeft op de begane grond een lichte woonkamer, half open keuken en een bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.De 2e verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap met daar de 4e slaapkamer. De tuin aan de achterzijde is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een zijuitgang naar de oprit en een hele royale garage. Kortom een verassende woning en beslist een bezichtiging waard! INDELING : Begane grond: hal/entree ruime hal met de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de eetkamer , keuken en de kelderkast.


De woonkamer is voorzien van glas in lood deuren die de scheiding tussen de woon kamer en de eetkamer goed aangeeft. Er zit een mooie erker aan de voorzijde en een ruime uitbouw aan de achterkant waar de ruime serre zich bevindt. Hier zitten 2 ruime lichtkoepels in waardoor het allemaal heerlijk voorzien wordt van daglicht. Vanuit de eetkamer loop je zo de keuken in. Hiernaast bevindt zich een tussenhal met het toilet en de toegang tot de bijkeuken. |In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine en droger aansluiting. Vanuit de tussenhal kunnen we weer naar achterbuiten.
1e verdieping: overloop met deur naar de slaapkamers en de badkamer en tevens de deur naar de vaste trap naar de zolder. 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens hebben we vanuit 1 slaapkamer de deur tot het dakterras. Van het dakterras hebben we ook toegang tot de zolder boven de bijkeuken. In het plafond van de bijkeuken bevindt zich ook een Luik met toegang tot deze zolder.
;vanuit de overloop de vaste trap naar de 2e verdieping. 2e verdieping: ruime zolder hier is momenteel de 4e slaapkamer, mooie ruime kamer met veel lichtinval door de vele dakramen.
Tuin: aangelegde tuin, leuk terras met diverse bestrating, achter/zij-uitgang oprit met bestrating, parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
Bouwaard: Woonhuis: Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer uitgevoerd in beton, vloer van de woonkamer uitgevoerd in hout. 1e verdiepingsvloer uitgevoerd in hout, 2e verdiepingsvloer uitgevoerd in hout, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie gedekt met EPDM-dakbedekking. Garage: Traditioneel gebouwd in halfsteensmetselwerk, betonvloer, Isolatie: De woning is voorzien van dakisolatie en deels van isolerende beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening: De woning is voorzien van centrale verwarming. De HR-ketel is geplaatst op de zolder van de bijkeuken. Warmwatervoorziening keuken en bijkeuken wordt verzorgd door inbouwboiler onder het aanrecht. Badkamer wordt voorzien van warm water door een badgeiser die is geplaatst op zolder. Zowel HR Ketel als geiser zijn nieuw ( najaar 2022 )



Deze mooie woning is echt een bezichtiging waard!! Bel ons kantoor en maak een afspraak!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 136
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 399
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 136
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 399
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.