Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geschikt voor maar liefst 6 personen is deze instapklare 'Rialto 272' bijzonder ruimtelijk ingericht. Met een karakteristiek hellend plafond en grote raampartijen voelt deze vakantie woning zeer sfeervol en is er sprake van veel natuurlijke lichtinval.

De kavel beschikt over een privé parkeerplaats en is omheind. De woning bestaat uit één badkamer, drie slaapvertrekken en een open woonruimte voorzien van een open keuken en een comfortabele zit- en eethoek.

De masterbedroom is voorzien van een tweepersoonsbed en een kastruimte met schuifdeuren. De twee andere slaapkamers beschikken over enkele bedden en zijn ook voorzien van kastruimte.
Tussen de slaapkamers zit de badkamer gesitueerd. Deze volledig betegelde badkamer is afgewerkt met een antraciet gekleurde vloer en beschikt over een radiator, toilet, wastafelmeubel en een douchecabine met glazen deur.

Ook de keuken is afgewerkt in de kleur antraciet en is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt over meer dan genoeg werk- en bergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: vaatwasser, koelkast en een magnetron met hetelucht-oven functie.

Koop dit vakantiehuis en geniet van een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bepaal zelf wanneer u het wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Profiteer van interessante fiscale voordelen en een interessant rendementspercentage. De verhuurorganisatie van het park regelt het verhuurproces voor u.


Over Residence de Leuvert...
Midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt, op loopafstand van recreatieplas de IJzeren Man, vindt u Résidence de Leuvert. De omgeving kenmerkt zich door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, fiets of te voet.

Op loopafstand van recreatieplas ‘De IJzeren Man’.
Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
20 minuten van Den Bosch en de Efteling.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 216
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 216
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij