Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze vrijstaande woning in het Brabantse dorp Herpen is fraai gelegen en voorzien van vier slaapkamers, vrijstaande garage en zonnige tuin. De woning is degelijk gebouwd, goed onderhouden en gelegen op loopafstand van het dorpscentrum. De eenvoudige inrichting biedt uitstekende mogelijkheden tot modernisering naar eigen wens.

Ligging
De ligging van het woonhuis is erg gunstig; tegenover een groen veldje wat veel privacy geeft op het vooraanzicht van de woning. Het gezellige Herpen is centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en uitvalswegen. Het dorpshart is voorzien van verschillende horecazaken, winkels, een supermarkt en school. Daarnaast kenmerkt het dorp zich met zijn natuurlijke omgeving, met natuurgebied de Maashorst op steenworp afstand gelegen. De oprit van de A50 is binnen enkele minuten te bereiken met toegang tot nabij gelegen steden als Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen.

Indeling

Begane grond
Vanaf de oprit is de entree van de woning te bereiken welke toegang geeft tot de hal. De ruime hal geeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte, trapkast, meterkast en deur naar het woongedeelte. De gehele bagane grond is voorzien van een tegelvloer. De doorzon woonkamer is voorzien van grote raampartijen wat zorgt voor veel daglicht, alsmede een open haard met schouw. Aansluitend het woongedeelte is een open keuken met bar gesitueerd. De keuken is voorzien van gasfornuis, vaatwasser en voldoende opbergmogelijkheden. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de hal waar de ketel is gesitueerd, alsmede het witgoed. Vanuit de hal is toegang tot de badkamer en de buitendeur. De betegelde badkamer is voorzien douche in ligbad, wastafel en radiatorverwarming.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van vier ruime slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van wandkasten en raampartijen met rolgordijnen. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Vliering
De vliering is te bereiken middels een vlizotrap. De vliering kan uitstekend gebruikt worden als opbergruimte.

Tuin
De woning is voorzien van een ruime voor, achter en zij tuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en daardoor voorzien van veel zon, alsmede privacy. De vrijstaande garage is ruim opgezet en voorzien van een roldeur. Daarnaast heeft de tuin een vrije achterom en fraai aangelegde voortuin. De oprit biedt plaats voor drie auto's.

Bijzonderheden:
-Degelijk gebouwd woonhuis met vrijstaande (ruime) garage
-Aanbouw met badkamer op begane grond
-Nefit CV-ketel uit 2021
-Benedenverdieping voorzien van isolerende beglazing
-Vrij gelegen met zicht op een groen veldje
-Rolgordijnen rondom
-Groen en zonnige tuin
-Energielabel G
-Relatief gedateerde afwerking -> woning dient gemoderniseerd te worden



Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 91
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 415
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 91
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 415
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Uden & Veghel