Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volop ruimte in én om het huis in deze tweekapper in Borkel & Schaft. Met de uitbouw is op de begane grond een leefruimte ontstaan van in totaal 75 m². Het huis biedt verder vier slaapkamers, een bijkeuken en een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's. Fijne ligging aan verkeersluwe straat met speelplantsoen en volop natuur om je heen.

Indeling

Oprit naar entree aan zijgevel. Hal met trapopgang, toiletruimte en meterkast. Woonkamer met aan de voorzijde een zithoek en in de uitbouw een grote, open keuken met schuifpui naar de tuin. De keukeninrichting in hoekopstelling is onder meer voorzien van een vaatwasmachine, spoelbak, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is een praktische bijkeuken bereikbaar. Deze bijkeuken heeft eveneens een deur naar de oprit met carport waardoor je ook achterom het huis binnen kunt komen. Vanuit de oprit is eveneens de (fietsen)berging bereikbaar met deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft een extra berging in de dakschuinte. De badkamer is gepositioneerd aan de achterzijde en compleet uitgerust met een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Gedateerd maar wel met alle ruimte voor het realiseren van je wensen.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare tweede verdieping met overloop, was-/bergruimte en een ruime slaapkamer vier met dakkapel.

Tuin

Diepe, privacy biedende achtertuin met groot overdekt terras, gazon en plantenborders alsmede overkapping. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie aangesloten op een grondwaterpomp.

Bijzonderheden

- Energielabel B. Voorzien van vloer-, dak-, en spouwmuurisolatie. Grotendeels voorzien van dubbel glas - Bouwjaar 1989, uitbouw en carport gerealiseerd in 2000, overkapping tuin in 2021 - ASML, High Tech Campus en MMC binnen ongeveer 15 autominuten bereikbaar - Borkel & Schaft beschikt over een basisschool, veel natuur en een sfeervol dorpsplein met horeca

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 334

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 334

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars