Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een prachtlocatie! In de landelijke en bosrijke omgeving van Reek ligt deze half vrijstaande boerderijwoning op riant perceel met bijgebouw. De oorspronkelijke boerderijwoning is in 1997 verbouwd en opgedeeld in twee woningen. Het karakteristieke woonhuis is bijzonder ruim, praktisch ingedeeld en levensloopbestendig. De eerste verdieping biedt de mogelijkheid tot het realiseren van extra kamers en verdiepingsvloer. Het bijgebouw met een oppervlakte van 159m2 in combinatie met de hoeveelheid grond biedt legio mogelijkheden, zoals dubbele bewoning (mantelzorg), kantoor- of beroep-aan-huis, of bijvoorbeeld eigen gastenverblijf.

Ligging
Het woonhuis is prachtig gelegen omringd door natuurgebieden en heidevelden. Aan de achtertuin liggen de Reekse sportvelden en aan de voorzijde ligt een natuurpark. Daarnaast zijn de nodige voorzieningen nabij; zo is het dorp voorzien van basisschool, diverse sportverenigingen en supermarkt. Uitvalswegen zoals de N324, A50 en A59 naar omliggende steden als Oss, Den Bosch en Nijmegen zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling

Begane grond
De entree van de woning geeft toegang tot een ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, slaapkamer en het woongedeelte. Het woongedeelte met open keuken is voorzien van tegelvloer en raampartijen rondom. De woonkamer is verder voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Vanuit het woongedeelte is de keuken te bereiken gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De keuken is ruim opgezet, heeft zicht op de tuin en biedt plaats voor een grote eettafel. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken geeft toegang het toilet, de cv-installatie met witgoed, de badkamer en buitendeur. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van bad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is ensuite de slaapkamer te bereiken, wat het woonhuis levensloopbestendig maakt. De slaapkamer is erg ruim en voorzien van fraai uitzicht aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping.
De eerste verdieping is voorzien van twee slaapkamers. Deze verdieping dient verder ingericht te worden maar biedt plaats voor minimaal twee extra slaapkamers en een badkamer. Daarnaast kan er nog een verdieping extra gecreëerd worden. Elektriciteit en verwarming zijn aangelegd op deze verdieping.

Tuin
Het woonhuis is gelegen op een perceel van 1675m2. De tuin is gelegen op het oosten en daardoor voorzien van veel zonlicht. De achtertuin is opgedeeld in een met bestrating aangelegd terras en oprit en groot grasveld met hoge bomen. Verder is er veel privacy en is de achtertuin aangrenzend aan de voetbalvereniging.

Bijgebouw
Het bijgebouw is voorzien van vier compartimenten en ook een verdiepingsvloer. Een compartiment is voorzien van garagedeur. Het bijgebouw is voorzien van stroomvoorziening en grondwaterput. Deze ruimtes kunnen multifunctioneel worden ingericht.

Bijzonderheden
-Half vrijstaande boerderijwoning in '97 verbouwd
-Fraaie ligging omringd door natuurgebieden en heidevelden
-Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen
-Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers en badkamer
-Multifunctioneel in te richten bijgebouw (159m2)
-Houten verdiepingsvloer
-AWB Cv-combiketel (1997)
-Dubbele beglazing (gedeeltelijk HR)
-Dakisolatie uit '97 bij vernieuwing dak
-Aanvaarding kan per direct.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 231
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1675
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 231
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1675
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Uden & Veghel

De nieuwste koopwoningen in Reek