Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit bijzondere huis is samen met het verschuivend geschakelde huis ernaast onder architectuur gebouwd. Het was oorspronkelijk een oud boerderijtje met stal die ingrijpend verbouwd is eind jaren 90 en nogmaals vernieuwd rond 2019. De huizen aan de rechterkant van dit karakteristieke pand werden gebouwd op het weiland dat ooit bij het boerderijtje hoorde.
Bij binnenkomst tref je een warme, ruime hal aan met hoog plafond. In deze hal zijn ook de (zeer recent volledig vernieuwde) meterkast, de kelder en het toilet. Rechts van de hal is de toegang naar de bijkeuken waar de warmtepompboiler staat (270 liter A++) die voor de warmwatervoorziening zorgt, en kastruimte voor gereedschap e.d. inclusief een wastafel met industriële kraan. Tevens is in de bijkeuken een uitgang naar de achtertuin.
Vanuit de hal de woonkamer binnenkomend zie je weer een voorbeeld van de unieke bouw van dit object. Links is de toegang tot de woonkamer, recht voor de ingang is ruimte voor spelen/thuiswerken/gamen of wat voor wens u als bewoner ook heeft, rechts kom je in de keuken die van alle gemakken is voorzien. Rechts van de keuken is er weer een toegang tot de woonkamer, zodat je dus een volledige ronde door woonkamer, keuken en werkkamer kunt maken zonder een deur te hoeven openen of sluiten.
Vanuit de woonkamer kom je in de serre die op zijn beurt weer toegang verschaft tot de zeer royale op het zuid-oosten gelegen achtertuin, waar een speeltoestel voor de kleintjes en een Ibiza style overkapping is voor de groten. Achter deze overkapping is nog verdere ruimte. Vanuit achtertuin en serre geniet je optimaal van een vrij uitzicht.
In de achtertuin is ook de voormalige garage te vinden die fraai is omgebouwd tot woonstudio, inclusief sanitair. Deze kan dus gebruikt worden als aanleunwoning of voor overnachtingen via Booking.com of AirBnB, kantoor of welke toepassing u voor ogen heeft.
In totaal is er parkeergelegenheid op eigen grond voor tenminste 6 auto's. Strak parkeren kan dit aantal ophogen tot 10!
De bovenverdieping heeft 2 zeer royale en 1 kleinere slaapkamer, extra toilet en badkamer met ligbad en douche. De vide is zeer ruim bemeten en een wens om een vierde slaapkamer te creëeren is vrij gemakkelijk uit te voeren.
Op de vide bevindt zich ook nog een inbouw kledingkast. De zolder boven het pand is een echte bergzolder.
Alle buitenmuren, het dak, elke verdiepingsvloer is geïsoleerd! Dit geldt uiteraard ook voor de voormalige garage.
Op dit pand geldt momenteel nog een energielabel B, maar is inmiddels gasloos. Voor de warmwatervoorziening is een warmtepompboiler (270 liter) geplaatst. De 17 zonnepanelen leveren 4500 kwh per jaar. Verwacht wordt een vernieuwd energielabel van A+.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Verspringende woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 822

Overige

Perceel oppervlakte 842

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Verspringende woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 822

Overige

Perceel oppervlakte 842

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl