Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze unieke woning biedt veel ruimte, mogelijkheden voor dubbele bewoning of een bedrijf aan huis en ligt buiten de bebouwde kom van Nispen. De woning beschikt op de eerste verdieping over 200 m2 woonoppervlakte. In de kelder bevinden zich een extra badkamer, een ruime keuken en ruim 132 m2 bergruimte verdeeld over 3 garages.
De rondom gelegen tuin is voorzien van een vijver, veel begroeiing in de vorm van sierplanten en bomen en biedt veel parkeerruimte op de oprit.
De mogelijkheden zijn enorm!

Indeling begane grond:
Entree:
De ruime hal is bereikbaar via het looppad aan de voorzijde met een mooie trap. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken, de trap naar de kelder, de gang en de meterkast.

Woonkamer:
De ruime woonkamer (59 m2) biedt een mooi uitzicht op de voor en achter gelegen landerijen. Door de vorm is de woonkamer ideaal in te delen met een ruime zit en eethoek in verschillende opstellingen. Nog meer ruimte nodig? Wanneer je kantoor 2 bij de woonruimte betrekt ontstaat een woonkamer van ruim 75 m2!

Kantoor 2:
Het kantoor is voorzien van een loopdeur welke toegang biedt tot de tuin en heeft een oppervlakte van ca. 16 m2.

Keuken 1:
De ruime keuken is voorzien van een keukenblok in u vorm, is bruikbaar, maar wel behoorlijk gedateerd. De ramen bieden een mooi uitzicht op de tuin en de landerijen. De keuken biedt toegang tot kantoor 1.

Kantoor 1:
Deze multifunctionele ruimte is voorheen gebruikt als atelier, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden als kantoor, of zelfs als slaapkamer. Het aangrenzende portaal was vroeger de entree van de woning, mocht je de ruimte dus willen gebruiken voor een praktijkruimte aan huis dan is er eenvoudig een eigen ingang te realiseren. Het kantoor is ook toegankelijk vanaf de gang.

Gang:
De centrale gang verbindt kantoor 1, de 4 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de hal met elkaar.

Alle slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning:
Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van ca. 12 m2. en is voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. en is voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. en is voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer 4 is zeer ruim (18 m2) en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en de landerijen.

Badkamer 1:
De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Toilet:
Het toilet is voorzien van een staande pot en een fonteintje.

Indeling kelder:
De kelder is toegankelijk via de 3 garagedeuren, de trapopgang vanaf de begane grond en de loopdeur aan de achterzijde van de woning.
Entree:
De entree aan de achterzijde biedt toegang tot het portaal (welke toegang geeft tot het toilet en de keuken) en de zeer ruime garage aan de achterzijde.

Keuken 2:
De tweede keuken van deze woning is een echte woonkeuken, veel ruimte voor een grote eettafel, houtkachel en een keukenblok in rechte opstelling met een spoelblok in L vorm. Deze ruimte blijft in de zomer heerlijk koel.

Garage:
Deze zeer ruime garage is voorzien van een schuifpui met daarvoor 2 openslaande deuren, de schuifpui kan verwijderd worden wanneer je deze ruimte daadwerkelijk wilt gebruiken om een auto in te stallen. Deze garage heeft een oppervlakte van 60 m2.

Garage:
Deze garage is toegankelijk vanaf de oprit via de sectionaaldeur en de loopdeur aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 33 m2.

Badkamer 2:
De badkamer beschikt over een douche, 2 wastafels, een wasmachineaansluiting en een toiletaansluiting.

Garage:
De derde garage is toegankelijk vanaf de oprit middels de sectionaaldeur, de trapopgang vanaf de begane grond en naastgelegen garage. Achter de garage bevindt zich een berging met daarin ook de cv ketel (bouwjaar 2021, Remeha) en de oude houtketel (niet meer in gebruik). De totale oppervlakte van deze garage en de berging is ca. 40 m2.

Oprit:
De ruime oprit is deels onverhard en voorzien van kiezels. De oprit biedt toegang tot de achterzijde van de woning, de daar gelegen garage en de twee garages aan de zijkant van de woning. Er rust een recht van overpad op het perceel, de achterburen (nummer 163) gebruiken een deel van de oprit om bij hun woning te komen. Aan de andere kant van de oprit ligt een stuk grond wat ook bij het perceel hoort met gras en een kippenren.

Tuin:
De rondom gelegen tuin is voorzien van diverse sierplanten en bomen. Achter de woning bevindt zich een vijver (voorheen zwembad, de betonnen bak is nog aanwezig). De tuin biedt een mooi uitzicht op de landerijen en veel privacy.

Om een goede indruk te krijgen van deze woning, de indeling en de mogelijkheden is een bezichtiging een must.


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 240
Inhoud woonhuis 1260
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 2300
Garage opp 33
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2785
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 93.5
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 240
Inhoud woonhuis 1260
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 2300
Garage opp 33
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2785
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 93.5
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?