Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een woning met onbegrensde mogelijkheden om jouw droomhuis te creëren? Dan is de Berenstraat 6 in Steenbergen precies wat je zoekt! Deze ruime woning is met haar ideale ligging en zeeën van ruimte een waar juweeltje met enorm potentieel.

Ligging:
De woning is gelegen in de buurt Steenbergen-Centrum met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Zo heb je diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden op loopafstand. Verder zijn er in de nabije omgeving onder andere een huisartspraktijk, scholen, parken en sportverenigingen. Ook de haven van Steenbergen ligt op enkele minuten afstand. Binnen no-time is de A4 te bereiken die je naar steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen leidt.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de entree met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Daarnaast zorgt de handige trapkast voor extra opbergruimte. De ruime woon-/eetkamer is het hart van deze woning en aan de voor- en achterzijde voorzien van een groot raamkozijn. Achterin de woonkamer krijg je toegang tot de dichte keuken. De ruime keuken is voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is de tuin te bereiken.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bad met handdouche en een wastafel. De 3 ruime slaapkamers beschikken allen over vast kasten en bieden voldoende ruimte voor jou je gezin.

2e verdieping:
Op de overloop is de CV-opstelling te vinden en krijg je toegang tot de zolderkamer. Daarnaast is de overloop voorzien van een dakraam.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuiden en volledig betegeld. Aan de achtergevel bevindt zich een zonnescherm.
De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra. Deze ruime bering biedt de mogelijkheid om je hobby’s uit te oefenen, extra opslag te creëren of zelfs een thuiskantoor te bouwen.
Daarnaast beschikt de woning ook nog over een eigen garage. Deze is voorzien van elektra, een elektrische deur en een vliering en biedt ruimte voor 1 auto.

Hoewel deze woning wel wat extra liefde kan gebruiken, biedt dit juist geweldige mogelijkheden! Je kan de woning helemaal naar je eigen smaak renoveren en moderniseren. Hier kun je je stempel op drukken en een droomhuis creëren dat perfect past bij jou en je familie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1975;
- Perceeloppervlakte: 151m²;
- Inhoud: 507m³;
- Woonoppervlakte: 129m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Voorzien van rolluiken en zonwering;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Nefit 2021);
- Energielabel D;
- Garage voorzien van elektra, elektrische deur en vliering;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 151
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 151
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.