Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

AS Zaterdag 14 oktober Open Huis van 11-14 uur !
Wonen op een perceel van 395 m² in een mooie rustige straat in Nieuwkuijk ? Dat kan in deze tweekapper met een ruime L-vorm woonkamer, woonkeuken en bijkeuken, drie slaapkamers, compacte badkamer en een bergzolder. De grote achtertuin met een berging en achterom is op het oosten gelegen en heeft vele mogelijkheden. De woning is gelegen aan een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer met op korte afstand een supermarkt, winkels, scholen, sportaccommodaties en speeltuintjes. Ook de Drunense Duinen liggen op korte afstand voor een heerlijke wandeling. Het centrum van Den Bosch ligt op zo’n 10 auto-minuten.
INDELING BEGANE GROND: Entree. In de hal bevinden zich de garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de verdiepte trapkast met de meterkast. Tevens hier op het bordes de betegelde toiletruimte met een duobloc en een fonteintje gelegen.
De ruime L-vorm woonkamer heeft een oppervlakte van circa 34 m² en is voorzien van een tegelvloer, welke doorloopt over de gehele begane grond. Het is een fijne en lichte ruimte met een prettige lichtinval door de ramen aan de voorzijde en een grote raampartij aan de achterzijde. De woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting in een rechte opstelling. Opp. ca. 13 m².
Toegang tot de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed en de geiser. Opp. ca. 11 m².
EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 11 m² en is aan de achterzijde gelegen met vaste kasten. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en is circa 9 m² groot. Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 4 m² en is eveneens aan de voorzijde gelegen. De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren en kunststof raampartijen met draai-/kiepramen en bergruimte.
De compacte en betegelde badkamer is uitgerust met een douche en een wastafelmeubel.
TWEEDE VERDIEPING: Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de verwarmingsketel.
Via een loopdeur is de achtertuin te bereiken. De royale achtertuin met een diepte van ca. 25 x 8m, gelegen op het oosten, moet onder handen genomen worden maar heeft alle mogelijkheden. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding met een eigen achterom. In de tuin staan eenvoudige objecten zoals de houten berging, voorin de garage en berging opgetrokken uit hout en damwandprofiel.
ALGEMEEN:- De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing en grotendeels kunststof kozijnen.- Energielabel E.-
De woning dient geheel te worden gerenoveerd.
Perceel 395 m2 Woonopp. 101 m2 Bouwjr 1947


WERKWIJZE EN VOORWAARDEN: De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden voor de makelaardij. Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
NabijOV Ja
Energielabel E
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 395
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct
Onderhoud binnen opmerking matig
Onderhoud buiten opmerking matig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
NabijOV Ja
Energielabel E
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 395
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct
Onderhoud binnen opmerking matig
Onderhoud buiten opmerking matig

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bliv Makelaardij o.z.