Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! De eerste en tweede verdieping van deze woning is verhuurd!!

Deze hoekwoning bied je volop mogelijkheden. De begane grond, die naar eigen wens kan worden gebruikt, biedt de gelegenheid om zelf te wonen of om te verhuren. De eerste en tweede verdieping zijn momenteel verhuurd. Je kan dus profiteren van een extra inkomen terwijl je geniet van jouw eigen privéruimte. Deze woning wordt verkocht in verhuurde staat.

Op de begane grond beschik je over een lichte en ruime woonkamer, slaapgedeelte, een moderne keuken en een ruime badkamer. De zonnige tuin aan de achterzijde is een heerlijke plek om te ontspannen en biedt tevens voldoende privacy. 

Op de eerste verdieping heeft de woning een tweede badkamer, een tweede keuken en 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping bevindt zicht een ruime slaapkamer met een dakkapel, een keuken en een douche.

Indeling woning:

Begane grond
Je komt de woning binnen via de gemeenschappelijke entree. In de hal vind je de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

Via de gemeenschappelijke entree heb je toegang tot de studio op de begane grond. Hier vind je de toiletruimte,  de luxe en modern keuken met een schiereiland waar je gezellig aan kunt zitten. De keuken is voorzien van veel werkruimte en kastruimte. Tevens is de keuken voorzien van een combioven, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

De woonkamer met ruime aanbouw beschikt over een open haard en een plavuizen vloer inclusief vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woonkamer heb je toegang tot de moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heb je toegang tot 2 slaapkamers welke zijn verhuurd met een huurcontract. Verder heb je toegang tot de gemeenschappelijke keuken met wandopstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, separaat toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping
Via de trap kun je middels een afsluitbare deur naar de open overloop. Via de overloop heb je toegang tot de slaapkamer en keuken met aparte douche. In de keuken bevindt zich ook de CV -ketel. De slaapkamer is verrassend groot en beschikt over maar liefst 2 dakkapellen. Ook de zolderverdieping is momenteel verhuurd met een huurcontract.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidwesten en is verzorgd aangelegd met bestrating en diverse vaste beplanting en gazon. In de tuin staat een stenen berging welke is onderverdeeld in 3 bergingen. 

Locatie
Deze eengezinswoning gelegen in een rustige, groenrijke omgeving. De ruime woning is gunstig gelegen ten opzichte van alle gewenste voorzieningen zoals o.a. diverse scholen, sportfaciliteiten, winkelcentrum "De Helftheuvel", het centraal station en het bourgondische centrum van 's-Hertogenbosch. Via de diverse uitvalswegen bent u binnen enkele minuten op de A2 en de A59. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 178
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 178
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch