Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met onder andere een fijne living, bijkeuken, inpandige garage, 5 slaapkamers en een heerlijke tuin met terrasoverkapping. De woning is gelegen op een gewilde locatie in de kindvriendelijke wijk Heuveleind nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen. Maak een afspraak voor bezichtiging en laat je verrassen door alles wat dit leuke huis te bieden heeft!

Begane grond Via de overdekte entree heeft u toegang tot de woning. Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de woonkamer alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een massieve houten vloer (doorgelegd in de living). Volledig betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De living heeft een afmeting van maar liefst 46 m² en bestaat uit een zitgedeelte aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde van de woning. De living beschikt over grote raampartijen en openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. De keuken is in een hoek opgesteld en is voorzien van voldoende opbergkastjes en -lades, een granieten werkblad, spoelbak en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en magnetron. De bijkeuken is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een tegelvloer, een loopdeur naar de tuin alsmede een loopdeur welke toegang geeft tot de inpandige garage.

Eerste verdieping De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 15 m². Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen en is ca. 13 m². Slaapkamer III is tevens aan de achterzijde gelegen. Deze kamer is ca. 9 m². De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een ligbad met thermostaatkraan, een wastafel en een designradiator. Volledig betegelde toiletruimte met staand toilet.

Tweede verdieping Royale voorzolder met opstelling unit WTW en C.V.-ketel (Nefit, 2019). Verder is de overloop voorzien van praktische bergruimte en vloerbedekking (deze is doorgelegd in de slaapkamers). Slaapkamer IV ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 10 m². De kamer is voorzien van een dakraam. Slaapkamer V is ca. 7 m² en is aan de achterzijde gelegen. Ook deze kamer heeft een dakraam.

Tuin Verzorgde voortuin met oprit. De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het noordoosten. De tuin is voorzien van een fijn terrasoverkapping, een gazon, diverse beplantingen en een buitenkraantje.

Garage De inpandige garage is voorzien van openslaande houten deuren welke toegang geven tot de oprit, een loopdeur naar de achtertuin, elektra en een uitstortgootsteen.

Bijzonderheden - Ruime tweekapper met oprit en garage; - de woning heeft maar liefst 5 slaapkamers; - de woning is volledig geïsoleerd; - tuin met fraaie terrasoverkapping; - de woning is gelegen op een gewilde locatie in de kindvriendelijke wijk Heuveleind nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 584

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 584

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems