Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat wij u nu mogen aanbieden is toch wel een verborgen pareltje in de gezellige wijk de Kievitsloop in Breda (Haagse Beemden)!

Highlights:

- 159 m2 leefruimte en 120 m2 buitenleven!
- 4 slaapkamers (een 5de mogelijk).
- Extra benedenkamer/bureau of tuinkamer met gezellige houtkachel.
- Dankzij haar prettige ligging in de wijk en de riante besloten tuin op het zuidoosten, waant u zich in het buitengebied!
- Instapklaar dankzij de volledige renovatie in 2023!
- Zo goed als zelfvoorzienend leven, dankzij de gloednieuwe warmtepomp en zonnepanelen.
- Een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, een nieuwe douche-wc en overal splinternieuwe vloerverwarming!
- Een vrijstaande stenen schuur in de tuin en heel veel opslagruimte binnen!

Het enige wat u nog hoeft te doen is inrichten...

Algemeen

Deze goed onderhouden en uitgebouwde woning beschikt over energielabel A en ligt in een rustig deel van de wijk Kievitsloop. Aan de voorzijde kunt u uw auto op eigen terrein parkeren, en aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een mooie ingerichte tuin met ruim grasveld en vijver, waardoor men oprecht kan genieten van het buitenleven, zonder de gezellige stad Breda te verlaten.

In 2023 is het huis van top tot teen gerenoveerd, met nieuwe stille waterleidingen en overal nieuwe elektra met prettige inbouwstopcontacten. Alle muren zijn daarna gestuct en geverfd. De vloeren zijn op elke verdieping voorzien van gloednieuwe vloerverwarming met ook de luxe van vloerkoeling op de hete dagen. Alles is per kamer in te stellen via thermostaat aan de muur of middels een app op uw telefoon! Door een warmtepomp is het hele huis van de maandelijkse gaskosten bevrijd, en dankzij de 24 moderne zonnepanelen die dit jaar zijn geplaatst, zijn de elektrakosten tot een minimum te beperken. Wel zo fijn voor de portemonnee!

De vloeren zijn op alle verdiepingen voorzien van een nieuwe en hoge kwaliteit onderhoudsvrije PVC vloer, ideaal in combinatie met de vloerverwarming en koeling.

Alle inrichtingen zoals badkamer, keuken en automatische douche wc zijn gloedje nieuw en voorzien van moderne apparatuur.

De entree

Achter de voordeur bevindt zich de nieuw gebouwde entreehal, die toegang biedt tot de woonkamer. Ook bevindt zich hier de meterkast en de centrale Watts regeling voor de vloerverwarming/koeling in de hele woning.

De living en de woonkeuken.

Via de entree bereiken we de ruime woonkamer (50 m2) De woonkamer beslaat dankzij de open keuken de gehele benedenverdieping van voor tot achter. Hierdoor is de woonkamer georiënteerd op het terras en de tuin, die u via de dubbele openslaande deuren aan de achterzijde kunt betreden.

De woonkamer heeft een ruime opslagkamer en een grote trapkast. De woonkamer is volledig afgewerkt met nieuw PVC, stucwerk en plinten.

De voormalige entreedeur in de hoek van de woning is momenteel afgesloten, en netjes afgewerkt tot ruime opslagkamer, maar zou voor de oplettende ondernemers onder ons ook nog kunnen dienen als 2e entree, die in combinatie met de tuinkamer voor een ware praktijk aan huis gebruikt zou kunnen worden!

De woonkeuken

De strakke moderne Nobilia keuken is volledig nieuw geplaatst in 2023. Een grote inductie-kookplaat met erboven een volautomatisch afzuigkap (Hob2hood), een combi-oven en nieuwe vaatwasser. De hoekkast beneden is voorzien van een fijne uitschuif-draaikast voor pannen. U kijkt vanuit de keuken zo de tuin in en het terras op.

De tuinkamer

Naast de openslaande deuren tegenover de keuken is de entree naar de tuinkamer, deze kamer heeft een grote glaspartij aan de achterzijde waardoor het zelfs in de winter prettig en licht wonen is. Ook deze ruimte is voorzien van een splinternieuwe vloerverwarming/koeling. De mooie houten dakbalken van de dakconstructie zijn zichtbaar voor een gezellige look, die al helemaal tot zijn recht komt wanneer u er s’winters ook de open haard bij kunt aansteken.

De tuin

Buitenleven in de stad. De tuin is met 120 vierkante meter ongewoon ruim voor huizen uit deze tijd. Dat komt doordat het perceel hier niet recht is, maar in een hoek steeds ruimer wordt. De tuin biedt dankzij de extra groenvoorzieningen en vijver aan de achterzijde bijzonder veel rust en privacy.

Via de openslaande deuren komen we op het vlonder-terras. Het terras is voorzien van een comfortabele pergola/overkapping met elektrische zonnewering en verlichting. Rechts achterin de tuin is een stenen schuur (7 m2) voor uw fietsen, met daarnaast nog een overkapping voor uw voorraad stookhout.

Behalve het hoofdterras bevindt er zich nog een ander terras achter in de tuin met een vijver, zodat u op elk moment van de dag een fijne plek kunt vinden om in de zon of schaduw te zitten.

De verdieping

Achter een gesloten deur in de woonkamer kunt u stilletjes de trap op, om de eerste verdieping te bereiken. Er zijn twee identieke ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Eén slaapkamer is met de badkamer georiënteerd op de achterzijde, de andere grote slaapkamer en de kleinere slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde van het huis.

Ook zijn al deze slaapkamers voorzien van vloerverwarming. De nieuwe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en een ruime wastafel.

De zolder

De zolderkamer is dankzij de nieuwe dakkapel, wastafel en afgescheiden voorzolder nu met recht een ruime leef-, kantoor-, of slaapkamer geworden. De dakkapel is voorzien van een ruime glaspartij en dubbele kiepkantelramen. Op de voorzolder bovenaan de trap vinden we de stille Daikin warmtepomp, een Ducobox silent, de stilste mechanische ventilatie en is er ook nog plek voor een wasmachine.

Kortom een woning die werkelijk van alle moderne gemakken is voorzien, met veel rust en privacy, maar toch op steenworp afstand van alle genoegens van de stad!

Komt u snel zelf kijken, dan loodsen wij u rond!


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met de mogelijkheid tot een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, coöperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 506
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Zolder Ja
Aan park Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 303
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 50
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking Open Haard, mogelijkheid Voor Open Haard, vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1000 Breedte: 1200 Oppervlakte: 120
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 506
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Zolder Ja
Aan park Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 303
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 50
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking Open Haard, mogelijkheid Voor Open Haard, vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1000 Breedte: 1200 Oppervlakte: 120
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--