Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Samenvatting

Vrijstaand wonen aan een prachtige weg in Asten op 1 km van het centrum en 2 km van de snelweg A67 naar Eindhoven / Venlo. Het perceel is 337 m2 groot met eigen oprit/carport, garage, overdekt en verwarmd terras, serre en kantoor/praktijkruimte met eigen ingang.

Deze vrijstaande instapklare moderne eengezinswoning, volledig onderkelderd en in uitstekende staat, heeft een ruime woonkamer en een gerenoveerde keuken aansluitend op een serre waarvan de serrewand in het geheel open kan door deze in de vloer te laten zakken. Er is veel lichtinval in de woning. Woon-, slaapkamers, hal en overloop zijn voorzien van een houten vloer. Schuifpuien in de woonkamer komen uit op het overdekte terras. Onder de woning zijn ruimtes voor bijv. een praktijk of kantoor met aparte ingang, wachtkamer en toilet. De ruimtes zijn ook te gebruiken voor opslag en er is een ruime garage/hobbyruimte. Al deze ruimtes zijn met daglicht.

De gerenoveerde badkamer heeft een groot bad, inloopdouche en badkamermeubel met 2 waskommen. Dit alles heeft een moderne look.

De woning biedt naast de leefruimte, met name door de onderkeldering én extra ruimte op de manshoge zolderverdieping, veel mogelijkheden voor hobby en werk aan huis. Alle ruimtes zijn verwarmd middels hete luchtverwarming.

Praktische informatie:
Adres: Voordeldonk 46, 5721 HM te Asten
Perceel: 337 m2
Woonoppervlakte: 181 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 38 m2
Overige inpandige ruimte: 32 m2
Inhoud woning: 585 m3
Bouwjaar: 1987, serre 2007, renovatie badkamer/toiletten 2014
Energielabel: C
Woningtype: vrijstaande woning met carport, onderkeldering en serre
Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: Euro 635000,- kosten koper

Omschrijving

Begane grond
Entree
Voortuin met oprit, carport en parkeerplaatsen voor 3 auto’s. Toegang tot de voordeur en via (dubbele) poort een achterom naar de achtertuin. Er is veel groen in de straat met grote bomen.

Hal
Hal met houten vloer, toilet, garderobe en meterkast.

Toilet
Toilet is gerenoveerd in 2014, is betegeld, heeft buitenraampje en fonteintje.

Woonkamer
De Z-woonkamer heeft 2 grote ramen aan de straatzijde en aan de achterzijde 2 schuifpuien die op het overdekte en verwarmde terras uitkomen. Er is een open haard aanwezig. Via de woonkamer is de keuken te bereiken en ook de trap naar boven (slaap- en badkamerverdieping). Er ligt een houten vloer, alle wanden en plafond zijn gestuct.

Keuken
De keuken is ruim van opzet en voorzien van alle gangbare apparatuur. Keuken grenst aan de serre en via een schuifdeur is het overdekt terras te bereiken. Keuken, serre en overdekt terras zijn met elkaar verbonden en zorgen voor een “open” geheel met veel lichtinval. Vanuit de keuken is de trap naar de kelderverdieping te bereiken. In de keuken ligt een laminaatvloer.

Serre
De serre, aangebouwd in 2017, heeft via afstandsbediening te bedienen glazen wand (staal met glas) die traploos open kan en in de vloer zakt. Hierdoor kan de serre volledig bij de tuin worden getrokken en is de binnen-buiten beleving maximaal. Ook het dak kan open (is echter niet operationeel op dit moment). De serre heeft een aparte airconditioner, voor te koelen en te verwarmen. De vloer in de serre is dezelfde als de houten paden in de tuin en van het overdekt terras (bankirai).

Overdekt terras
Het overdekt terras is voorzien van 2 vaste heaters en grenst aan de woonkamer en aan de keuken. Middels een glazen schuifwand is de “open” zijkant van het terras dicht (wind- en regenvrij) te maken. Op het overdekte terras is een zwaardere stroomvoorziening (voor oa. elektrische barbecue) aanwezig.

Verdieping
Het betreft betonnen verdiepingsvloeren en de ramen zijn grotendeels dubbelglas. Alle wanden zijn gestuct en er ligt een houten vloer. Badkamer en aparte toilet zijn betegeld.

Overloop geeft toegang tot 3 kamers, toilet, badkamer en de trap naar de zolderverdieping.

Slaapkamer 1
Ruime kamer met dakkapel

Slaapkamer 2
Ruime kamer met veel licht

Slaapkamer 3
Medium kamer, nu in gebruik als kleedruimte maar ook in te richten als slaapkamer

Badkamer
Gerenoveerd in 2014 en geheel betegeld. Met groot 2-persoonsbad, inloopdouche en badkamermeubel met 2 waskommen. Design sanitair.
Inclusief ruime dakkapel, raam aan de zijkant en elektrische vloerverwarming.

Zolderverdieping
De manshoge zolder is te bereiken via een vaste trap. In feite zijn het 2 ruimtes waarvan eentje nu in gebruik is als kantoor (met grote dakkapel) en de ander als wasruimte, met aansluitingen voor wasmachine en droger. Onder de schuine dakzijden is veel opbergruimte met schuifdeuren. De luchtverwarmer en boiler staan in een afgesloten ruimte op de zolderverdieping.

Onderkeldering
Deze verdieping is te bereiken middels een vaste trap vanuit de keuken, via een aparte zij-ingang, via de achtertuin of via de garagedeur. De vloeren zijn betegeld en alle wanden en plafonds gestuct. De garage heeft een coating op de vloer.

Garage / hobbyruimte
De garage biedt plaats aan 1 auto die middels een kanteldeur (met loopdeur) van buiten af te bereiken is. Een en ander is ingericht als werkplaats / hobbyruimte, inclusief compressor met luchtleiding. Er is daglicht en via de garage is de achtertuin te bereiken, evenals de trap naar de keuken.

Overige ruimtes
De overige (3) ruimtes in de kelderverdieping zijn de bereiken via de zij-ingang en vanuit de keuken en zijn voorheen als wachtruimte, kantoor en praktijkruimte in gebruik geweest. Deze ruimtes zijn echter multifunctioneel te gebruiken (bijv. voor opslag, hobby, ontspanning, fitness, slaapkamer etc.). Er is ook een toilet aanwezig (tijdelijk buiten gebruik). Ruimtes hebben lichtinval van buiten en zijn verwarmd.

Tuin / carport
Eenvoudige tuin ligt op het zuiden heeft vaste beplanting en er is geen inkijk van (achter)buren. Er is een vijver en paden/trappen van bankirai. Carport is ruim en biedt plaats aan 1 auto terwijl de voorliggende inrit 2 naast elkaar gelegen parkeerplaatsen heeft. De carport overdekt ook de voordeur en aan de achterzijde is er een (dubbele) poort als achterom. Vanuit de achtertuin is de kelderverdieping te bereiken middels een trap, evenals het overdekt terras.


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met de mogelijkheid tot een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, coöperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 590
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2011
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 337
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Brink Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Garage inpadig Ja
Halfopen keuken Ja
Zolder trap type vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, hete Lucht Verwarming, open Haard, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 1400 Oppervlakte: 210
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 590
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2011
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 337
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Brink Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Garage inpadig Ja
Halfopen keuken Ja
Zolder trap type vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, hete Lucht Verwarming, open Haard, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 1400 Oppervlakte: 210
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--