Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fijne, uitgebouwde tussenwoning is gelegen aan een rustig woonhofje in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk 'Brabantpark' en beschikt over in totaal 4 slaapkamers, royale living, (half) open keuken en privacybiedende tuin op het oosten met berging en een achterom. Nagenoeg de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2010) en met enige modernisering dient rekening gehouden te worden. De woning is per direct beschikbaar.

Bijzonderheden - Fijne tussenwoning met 4 slaapkamers. - Woning is op de 2e verdieping voorzien van een dakkapel. - Energielabel D. - Privacybiedende tuin op het oosten gelegen met berging en een achterom. - Gunstig gelegen in een rustige straat nabij alle voorzieningen en uitvalswegen.

Ligging en omgeving De woning is gelegen in de wijk ‘Brabantpark’ nabij de winkelcentra ‘Heusdenhout’ en ‘Brabantplein’ waar u diverse winkels vindt. Daarnaast is er in de directe omgeving een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten en zijn ook speeltuintjes op korte afstand gelegen. Door de gunstige ligging is de verbinding ten opzichte van het gezellige stadscentrum van Breda, het centraal station en de diverse uitvalswegen (A16 & A27) uitstekend.

BOUWKWALITEIT De woning is op degelijke en traditionele wijze gebouwd. De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing enkel de dakkapel is van hout met enkel glas. De woning wordt verwarmd door een een (huur) CV-ketel (merk Intergas, bouwjaar 2015, ca. EUR 31,- per maand) en voorzien van warm water en voorzien in warm water door een geiser. De meterkast is voorzien van 3 groepen.

TUIN De achtertuin is gesitueerd op het oosten waardoor u optimaal kunt genieten van ochtend en middagzon. Achterin de tuin is een royale berging aanwezig. De tuin is tevens toegankelijk middels een achterom.

BEGANE GROND Hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, onder de trap een (verdiepte) kelderkast waarin zich de meterkast bevindt, toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje; ruime, uitgebouwde woonkamer (ca. 30m²) voorzien van openslaande deuren naar de tuin en speels balkenplafond. Aan de achterzijde staat de woonkamer in verbinding met de keuken; Half open keuken (ca. 3.43 x 2.07m.) bereikbaar vanuit de hal én woonkamer en is voorzien van een 4 pits gasfornuis, koelkast, spoelbak, diverse bergkasten en fijne zitbar. Vanuit de keuken is tevens de achtertuin bereikbaar middels een toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING Overloop met vaste kast waar zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur bevinden én een vaste trap naar de tweede verdieping; slaapkamer 1 (ca. 3.56 x 4.34m.) aan de achterzijde met inbouwkast en laminaatvloer; slaapkamer 2 aan de voorzijde (ca. 3.03 x 3.56m.) met inbouwkast en laminaatvloer; slaapkamer III (ca. 3.40 x 2.07m.) aan de achterzijde met laminaatvloer; Fijne badkamer (ca. 2.07 x 1.04m.) met douche, wastafel + meubel en inbouwverlichting.

TWEEDE VERDIEPING Op deze verdieping is slaapkamer IV gelegen. Deze kamer heeft een grote (houten) dakkapel aan de achterzijde en er is voldoende bergruimte achter de schotten. Op de overloop vind je een dakraam aan de achterzijde en is opstelplaats van de CV-ketel in de bergkast.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda