Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fraaie en vooral unieke woning in hartje Eindhoven is opzoek naar een nieuwe eigenaar.
Geniet van alle ruimte en luxe die deze woning te bieden heeft met haar royale woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin op het noorden. Een woning om verliefd op te worden.

Ligging:
De woning is gelegen in een woonwijk in het centrum van Eindhoven met alle voorziendingen binnen handbereik. Zo ligt de dichtstbijzijnde supermarkt op loopafstand en bereik je het bruisende stadscentrum van Eindhoven al binnen enkele minuten fietsen. Verder zijn er in de nabije omgeving onder andere diverse scholen, sportverenigingen, parken en opstapplaatsen voor het openbaar vervoer te vinden. De dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op slechts enkele minuten rijden.

Indeling
Begane grond:
Kom binnen in de voorkamer / woonkamer. Deze heerlijk lichte ruimte is voorzien van een grote raampartij. Via de glazen tussendeur kom je in de woonkamer, gelegen in het midden van de woning. Hier krijg je toegang tot de hal met toiletruimte, handige kelderkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De luxe open keuken is voorzien van een moderne tegelvloer en een groot daklicht. Verder is de keuken voorzien van boven- en onderkasten, diverse inbouwapparatuur en een gezellig barretje. Achterin de woning krijg je via de schuifpui toegang tot de achtertuin.

De gehele begane grond is voorzien van inbouwspots en een prachtige houten vloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de zeer ruime 1e slaapkamer en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van inbouwspots, een ligbad met douche, een toilet, bidet, en 2 losse wastafels. Via de badkamer is de tweede slaapkamer bereikbaar.

2e verdieping:
Via de vaste trap kom je op de ruime overloop die toegang geeft tot nog 2 slaapkamers en de 2e badkamer. De overloop is voorzien van 2 dakkapellen, wasmachine- en drogeraansluiting en extra opbergruimte in de nok van het dak en achter de knieschotten. De 2e badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Beide slaapkamers, gelegen aan de voorzijde van de woning, zijn voorzien van een dakkapel.

De gehele woning is strak afgewerkt, netjes onderhouden en voorzien van 10 zonnepanelen.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en bereikbaar via de schuifpui in de keuken / eetkamer en via een achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating en diverse beplanting. Achterin de tuin vind je de vrijstaande stenen berging die is voorzien van elektra en water.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1939;
- Perceeloppervlakte: 140m²;
- Inhoud: 594m³;
- Woonoppervlakte: 167m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- Voorzien van zonnepanelen;
- Verwarming middels CV-combiketel (HR, 2017);
- Warm water middels CV-combiketel en elektrische boiler (eigendom);
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1939
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 167
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 140
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1939
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 167
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 140
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen