Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op centrum locatie gelegen aan een van de authentieke straten van Raamsdonksveer goed onderhouden uitgebouwde halfvrijstaande woning met vrijstaande berging, een grote carport en verzorgde tuin op het zuiden. Dit geweldige huis ademt nog echt de authentieke sfeer en kwaliteit uit.

De woning staat op een perceel van 160 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van 96 m2 en een inhoud van ca. 416 m3. Vrijstaande stenen berging met een oppervlakte van 8 m2. De carport heeft nog een oppervlakte van 19 m2 (eenvoudig een garage te realiseren). Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1923.

Deze woning is gelegen in het centrum van Raamsdonksveer en is goed onderhouden, gemoderniseerd en grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels Remeha Tzerra HR combiketel (bouwjaar 2017). De woning beschikt nog over een fraaie houtkachel. Daarnaast beschikt de woning over diverse rolluiken. Uniek is ook de mogelijkheid tot parkeren op eigen afgesloten terrein.

Indeling van de woning: Begane grond: Middels de entree heeft u toegang tot de authentieke hal met fraaie tegelvloer, trapopgang en de meterkast met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Vanuit de hal toegang tot de uiterst sfeervolle woonkamer. De woonkamer heeft door de diverse raampartijen een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van een visgraat parketvloer en heeft een fraai gestuct plafond met sierlijsten. Voorts nog een grote bergkast en middels een luik is de ruime kelder toegankelijk. In de aanbouw is de keuken gesitueerd. De keukeninrichting is vernieuwd in 2014 en voorzien van een Boretti fornuis met 6 kookpitten en een dubbele oven, verder is er aan inbouwapparatuur aanwezig: afzuigkap, en een vaatwasser. Het keukenblad is van hardsteen en de wanden zijn voorzien van Portugese vloertegels. Ook is er een sfeervolle hout- (pot)kachel. Aansluitend een praktische bijkeuken met deur naar de achtertuin, opstelling c.v.-combiketel, aansluiting wasapparatuur en de toiletruimte. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een duoblok toilet.

1e Verdieping: Overloop met luik naar de zolder en de overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien een kunststof kozijn. Een slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel en de 3e slaapkamer aan de achterzijde heeft een trap naar een slaapvide. Alle kamers zijn keurig netjes afgewerkt en voorzien van houten vloerdelen en spachtelputz wandafwerking. Uniek is ook dat er een badkamer op de verdieping aanwezig is. De badkamer is eenvoudig doch functioneel en voorzien van een wastafelmeubel, toilet en een ligbad/douchecombinatie.

Zolder: Vanuit de overloop middels luik toegang tot een bergzolder aan de voorzijde. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot de slaapvide.

Tuin: De woning beschikt over een verzorgd aangelegde tuin gelegen pal op het zuiden, met eigen achterom. Door de diepte en breedte is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. Aan de achterzijde in de tuin is de vrijstaande berging gelegen.

Carport/berging: Aan de zijkant bevindt zich een ruim opgezette carport. Deze carport is eenvoudig tot garage om te bouwen. De stenen berging is voorzien van elektra. Deze woning is instap klaar, gelegen in een rustige en gunstige gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen. Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze werkelijk unieke woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek