Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Yes! Gevonden, de woning van jullie dromen! Tenminste, als jullie op zoek zijn naar een heerlijke vrijstaande woning met een oprit, garage, ruime tuin rondom én ook nog eens op een mooie locatie aan de rand van Steenbergen.

Jullie wensen idyllisch te wonen op een locatie die rust en vrijheid uitademt. Deze heerlijke vrijstaande woning is gesitueerd in een kind vriendelijke omgeving, met vergezichten over het typerende West-Brabantse landschap. In de toekomst is de woning geschikt voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen o.a. door de inpandige garage die tevens in gebruik kan worden genomen als kantoor of praktijk aan huis.

HIGHLGHTS
• Ervaar de rust en ruimte!
• Stel jullie voor: tijdens koude winteravonden genieten jullie van de heerlijke warmte die de knisperende houtkachel in de woonkamer biedt!
• Heerlijk vertoeven in de serre met uitzicht over de tuin.
• Deze woning biedt een overvloed aan ruimte met maar liefst 6 slaapkamers, wat perfect is voor een groot gezin of het creëren van hobby- c.q. werkruimtes.
• Vergeet een vakantie in het buitenland! In deze prachtige tuin kunnen jullie met het gezin, de familie en vrienden heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.
• Hebben jullie auto's die veilig geparkeerd moeten worden? De oprit en garage zorgen ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Duurzaam wonen? Check! De woning is voorzien van 18 zonnepanelen en airco's.
• Jullie wensen meer ruimte en daarom bieden wij een woonoppervlakte van ca. 214 m², overige inpandige ruimte van ca. 34 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 3 m², externe bergruimte van ca. 13 m² en een inhoud van ca. 890 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de Dataroom van Eerlijk Bieden.
- Centraal stofzuiger systeem.
- 18 zonnepanelen
- Houtkachel
- Airco's
- De woning is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en keuken.

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in de rustige woonwijk en parkeren de auto op de riante oprit (tevens geschikt voor jullie camper of caravan). Middels de fraai aangelegde voortuin lopen jullie de woning binnen. De riante entree is afgewerkt met een pvc vloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de garderobe, meterkast, toilet, woonkamer, slaapkamer c.q. kantoor en eerste verdieping middels een vaste riante trapopgang.

De riante woonkamer is de ideale plek om na een lange werkdag met het gezin op de bank te ploffen voor een Netflix avond. De woonkamer is afgewerkt met een pvc vloer met vloerverwarming, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De houtkachel vormt het hart van de woonkamer, waar familie en vrienden samenkomen om te ontspannen en herinneringen te creëren. De woonkamer is voorzien van een schouwpartij met houtkachel, airconditioning en biedt toegang tot de halfopen woonkeuken en serre middels stalen ensuite deuren.

De kunststof serre is afgewerkt met een pvc vloer en beschikt over inbouwspotjes. De ruime serre biedt een oase van rust waar jullie alle seizoenen kunnen genieten van het buitenleven.

De halfopen woonkeuken is afgewerkt met een pvc vloer met vloerverwarming, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, oven, stoomoven, schotelverwarmer, inbouwkoffieautomaat, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries combi en een kookeiland met onderkastjes, keramische kookplaat en wokbrander. Hier kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden terwijl jullie gezellig kletsen met vrienden en familie.

Slaapkamer 1 c.q. kantoorruimte is afgewerkt met een pvc vloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer beschikt over de CV-Ketel (2012) en biedt toegang tot de 2e slaapkamer.

Slaapkamer 2 c.q. kantoorruimte is afgewerkt met een pvc vloer, sauswerk wanden en een sauswerk plafond. De slaapkamer biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De bijkeuken is voorzien van de aansluiting voor wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de inpandige garage en de achtertuin.

De inpandige garage ca. 26 m² met bergzolder ca. 8 m² is voorzien van elektra, wateraansluiting en kanteldeur. De garage is de perfecte plek voor jullie auto, motoren of bergspullen.

Zodra jullie naar buiten lopen, genieten jullie alle seizoenen van het buitenleven. In de tuin rondom ervaren jullie ruimte, rust en privacy! Terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen, genieten jullie van een kop koffie in de zon. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders, gazon, buitenverlichting, berging en overkapping.

De woning is voorzien van een heerlijke overkappingen waar jullie met familie en vrienden vaak te vinden zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, handmatig rolluik en airconditioning.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik en knieschotkasten.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik.

Slaapkamer 6 is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik en een wastafel.

De moderne badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en aluminium lamellen plafond met inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, whirlpool, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, design radiator, vloerverwarming en natuurlijke ventilatie. Na een lange werkdag kunnen jullie heerlijk tot rust komen in de whirlpool met een boek en goed glas wijn.

_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 890
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 950
Garage opp 26.35
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1135
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 43.89
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 890
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 950
Garage opp 26.35
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1135
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 43.89
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?