Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS WAAR STADSHART EN RUST SAMENKOMEN

Stel je voor: een plek waar het kloppende hart van Eindhoven's stadsleven en de serene rust van een buitenwijk samensmelten. Dit is geen droom, maar de realiteit voor het gezin dat zich nestelt in deze charmante woning in Tongelre. Perfect voor jonge gezinnen die de stad binnen handbereik willen houden, maar ook de ruimte en rust van een eigen tuin niet willen missen. Hier woon je in een huis vol potentieel, klaar om met jouw persoonlijke touch een echt thuis te worden.

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS

Loop met me mee door deze woning en laat je verbeelding de vrije loop. De voordeur zwaait open en je stapt een wereld binnen waar elke hoek en kier verhalen fluistert van wat was en wat nog komen gaat. De woonkamer, met ramen die de zon uitnodigen, wacht op jouw persoonlijke touch om het tot de gezelligste kamer van het huis te maken.

De keuken, nu nog een canvas van mogelijkheden, kan de plek worden waar je experimenteert met smaken en waar de geur van versgebakken brood zich vermengt met het gelach van je kinderen. En dan, de tuin. Een groene oase waar de zon een gouden gloed werpt op je huid en waar elke zomeravond een belofte is van gezelligheid en rust.

De slaapkamers boven zijn jouw blanco pagina's, klaar om gevuld te worden met dromen en daglicht. En hoewel de woning een update kan gebruiken, voel je de solide basis die generaties heeft gediend en nu klaarstaat om jouw verhaal te ondersteunen.

EEN TUIN OM VAN TE DROMEN

De tuin, jouw privé stukje natuur, is een plek waar de tijd even stil lijkt te staan. Hier kun je de drukte van de stad achter je laten en je onderdompelen in de rust van je eigen groene wereld. De perfecte plek voor een zomerse barbecue, een speelruimte voor de kinderen of gewoon een rustig hoekje om te genieten van een goed boek.

Voel je het al? De tinteling van opwinding bij het idee dat dit jouw nieuwe thuis kan zijn? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Kom kijken, droom en maak van dit huis jouw canvas voor een prachtig nieuw hoofdstuk. Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw toekomst in Tongelre. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet het beste van beide werelden?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 237

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 237

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij