Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEKE KANS VOOR STARTERS EN EENPERSOONSHUISHOUDENS

Stel je voor: je eigen stukje paradijs, midden in het kloppende hart van 's-Hertogenbosch. Dit instapklare en uitermate smaakvol afgewerkte 2-kamer appartement combineert de charme van een karakteristiek herenhuis met het comfort van moderne voorzieningen. Met het Centraal Station binnen handbereik en het bruisende centrum op loopafstand, biedt dit appartement -gelegen op de tweede verdieping- de perfecte mix van rust en reuring. Ideaal voor starters of eenpersoonshuishoudens die dromen van een leven vol gemak en stijl. En met de mogelijkheid tot parkeren om de hoek (met een direct te verkrijgen parkeervergunning), is dit appartement jouw entree tot het stadsleven.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Centrale ligging: Een steenworp afstand van het Centraal Station en het levendige centrum van 's-Hertogenbosch.
Historische allure: Hoge plafonds, authentieke paneeldeuren en betoverend glas-in-lood.
Licht en ruimte: Geniet van een zee aan licht dankzij de grote raampartijen.
Instapklaar: In 2012 is het appartement volledig gerenoveerd en in 2022 is al het schilderwerk aan de buitenkant volledig gedaan, klaar om jouw thuis te worden.
Gemeenschapsgevoel: Een actieve Vereniging van Eigenaren waar saamhorigheid centraal staat.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit prachtige appartement en laat je direct omarmen door de warme sfeer die de hoge plafonds en de klassieke details uitstralen. De zonnestralen dansen speels door de glas-in-loodramen en verlichten de ruime woonkamer van 32 vierkante meter. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en een interieur creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

De woonoppervlakte van 60 vierkante meter is slim ingedeeld, met een balkon op het zuidoosten waar je kunt genieten van je ochtendkoffie in de zachte ochtendzon. De fraaie overkapping met boogvorm en bijzondere balkonrand maken het tot een uniek plekje om heerlijk te vertoeven. De slaapkamer is jouw persoonlijke oase van rust, geniet van veel lichtinval en beschikt over een extra diepe, vaste kast.

De renovatie in 2012 heeft ervoor gezorgd dat je hier zonder zorgen kunt wonen. De nieuwe kozijnen uit 2022, met dubbel glas, zorgen niet alleen voor een uitstekende isolatie, maar dragen ook bij aan de esthetiek van het appartement. Het is een plek waar historie en hedendaags comfort samensmelten tot een thuis dat klaar is voor de toekomst. 

De moderne, lichte keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is smaakvol en voorzien van een tweetal wandmeubels in parallelopstelling met diverse inbouwapparatuur, de aansluiting voor de wasmachine en de standplaats van de CV-combiketel (netjes weggewerkt in een kast). De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een inloopdouche. 

Ben je klaar om deze stap te zetten? Om je leven te verrijken met een thuis dat zoveel meer is dan vier muren en een dak? Neem dan nu actie en maak een afspraak voor een bezichtiging. Jouw nieuwe begin wacht op je, in het hart van 's-Hertogenbosch.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 185

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 185

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch