Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het riante vrijstaande woonhuis met praktijkruimte, garage en 1.700 m² grond is centraal gelegen aan de rand van het dorp Huijbergen in een landelijke en bosrijke omgeving en nabij uitvalswegen en voorzieningen. De praktijkruimte kan tevens uitstekend functioneren als kantoorruimte of (tijdelijke) mantelzorgwoning.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Huijbergen, waaronder een supermarkt zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 10 autominuten te bereiken. Hoogerheide heeft een centrum met een goed voorzieningenniveau, uitgebreide uitgaans- en sportgelegenheden en uitstekend openbaar vervoer. Huijbergen heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1987. Het woonhuis heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, zadeldak gedekt met leipannen en plat dak met bitumineuze dakbedekking. Het woonhuis is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing en 21 zonnepanelen.

Het woonhuis heeft een inhoud van circa 1.275 m³ en een woonoppervlakte van maar liefst circa 365 m² (inclusief praktijkruimte).

Het fraaie woonhuis wordt gekenmerkt door de royale opzet, de lichte, ruime en tuingerichte woonkamer, de dichte keuken en praktische bijkeuken, de slaapkamer en badkamer op de begane grond, de 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toiletruimte op de eerste verdieping, de royale praktijkruimte met eigen entree, wachtruimte, receptie en 6 werkkamers, de vrijstaande garage, de twee opritten met voldoende parkeergelegenheid, de prachtige en privacy biedende achtertuin op het zuidoosten met diverse terrassen, overkapping en uitzicht op agrarische landerijen en de centrale ligging in een bosrijke en landelijke omgeving. Een ideale locatie voor een beroep/ bedrijf aan huis.

Indeling woonhuis
Begane grond: De sfeervolle en ruime hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de woonkamer, de keuken, het eerste tussenportaal, de eerste toiletruimte en de eerste (slaap)kamer. De hal/ entree heeft een tegelvloer, granol wandafwerking, kunststof panelen plafond en garderobenis.

De ruime, sfeervolle, lichte en tuingerichte woonkamer (circa 55,5 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming, granol wandafwerking, mdf panelen plafond, schouw met open haard en twee grote schuifpuien naar het terras en de achtertuin. De grote raampartijen zorgen voor een bijzonder en voldoende lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de keuken.

De keuken (circa 13 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer met vloerverwarming, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk houten panelen wanden en kunststof panelen plafond. De lichte keukeninrichting in hoekopstelling heeft een houtfineer aanrechtblad, spoelbak, close-in boiler, 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser. De keuken biedt uitzicht op de achtertuin. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en de hal/ entree bereikbaar.

De praktische bijkeuken (circa 7,5 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en kunststof panelen plafond. In de bijkeuken is een aanrechtblad met daaronder de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig en is voldoende ruimte voor het plaatsen van een (extra) koel- en/ of vrieskast. De bijkeuken biedt toegang tot het terras en de achtertuin.

Het eerste tussenportaal heeft een tegelvloer, granol wandafwerking en kunststof panelen plafond en biedt toegang tot het tweede tussenportaal van de praktijkruimte.

De eerste toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, kunststof panelen plafond en mechanische ventilatie en is ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De eerste (slaap)kamer (circa 18 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een parketvloer, stucwerk wanden, mdf panelen panelen plafond en inbouwkast. In de inbouwkast is de vloerverwarmingsunit opgesteld. Deze eerste (slaap)kamer functioneert momenteel als kantoorruimte en biedt toegang tot de eerste badkamer.

De eerste badkamer (circa 6,5 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, betegelde wanden, kunststof panelen plafond en mechanische ventilatie en is ingericht met een wastafel, inloopdouche en staand toilet.

Eerste verdieping: fraaie overloop/ vide met pvc vloer, granol wandafwerking, stucwerk plafond met spotlights en drie recente dakramen en met toegang tot vier slaapkamers, de tweede toiletruimte, de derde badkamer, de berging en middels een vlizotrap de bergzolder.

De tweede slaapkamer (circa 19,5 m²) aan de voorzijde van het woonhuis is voorzien van vloerbedekking, behang wandafwerking en gipsplaten plafond.

De derde slaapkamer (circa 15 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een vinyl vloer, stucwerk wanden en gipsplaten plafond en biedt toegang tot het balkon (circa 3 m²) aan de zijkant van het woonhuis en de tweede badkamer.

De tweede badkamer (circa 7,5 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, betegelde wanden, kunststof panelen plafond, mechanische ventilatie en dakraam en is ingericht met een badkamermeubel met wastafel, doucheruimte, ligbad en staand toilet.

De vierde slaapkamer (circa 8 m²) aan de achterzijde van het woonhuis is voorzien van vloerbedekking, behang wandafwerking, gipsplaten plafond en dakraam.

De vijfde slaapkamer (circa 8 m²) aan de achterzijde van het woonhuis is voorzien van vloerbedekking, behang wandafwerking, gipsplaten plafond en dakraam.

De tweede toiletruimte is momenteel casco en voorzien van een betonnen vloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, open balken plafond en de aansluitingen voor een hangtoilet en fonteintje.

De derde badkamer (circa 1,5 m²) is momenteel casco en voorzien van een betonnen vloer, stucwerk wanden, open balken plafond en de aansluitingen voor een wastafelmeubel en inloopdouche.

De berging (circa 11 m²) is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en dakraam. In de berging zijn de CV-installatie (Vaillant, bouwjaar 2018) ten behoeve van het woonhuis en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen aanwezig. Tevens is de berging voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine.

Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare praktische bergzolder (circa 23 m²) met een houten vloer en de dakconstructie in het zicht.

Indeling praktijkruimte
Begane grond: ruime entree (circa 8,5 m²) aan de zijkant van de praktijkruimte met pvc vloer, grof stucwerk wanden, houten panelen plafond, garderobenis en pantry. De pantry is voorzien van een kunststof aanrechtblad, spoelbak en close-in boiler. De entree biedt toegang tot de wachtruimte, de tweede moderne meterkast (7 groepen inclusief groep zonnepanelen, 3 aardlekschakelaars) en de receptie.

De wachtruimte (circa 12 m²) aan de voorzijde van de praktijkruimte heeft een pvc vloer, lichte schoonmetselwerk wanden en houten panelen plafond.

De receptie (circa 15,5 m²) heeft een pvc vloer, lichte schoonmetselwerk wanden en houten panelen plafond en biedt toegang tot vier kamers, de kastruimte, de toiletruimte, het tweede tussenportaal en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De eerste kamer (circa 10,5 m²) aan de voorzijde van de praktijkruimte heeft een pvc vloer, stucwerk wanden, houten panelen plafond, dakraam en wastafelmeubel.

De tweede kamer (circa 9 m²) heeft een pvc vloer, stucwerk wanden en houten panelen plafond en biedt toegang tot de derde kamer.

De derde kamer (circa 20 m²) aan de achterzijde van de praktijkruimte heeft een pvc vloer, gedeeltelijk lichte schoonmetselwerk, gedeeltelijk behang wanden en houten panelen plafond en biedt middels een schuifpui toegang tot de achtertuin.

De vierde kamer (circa 12 m²) aan de achterzijde van de praktijkruimte heeft een pvc vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en wastafelmeubel en biedt toegang tot de kastruimte.

De kastruimte (circa 2,5 m²) kan worden gebruikt als voorraadkast en kleedruimte.
 
De moderne toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en gipsplaten plafond en is ingericht met een hangtoilet en fonteintje.

Het tweede tussenportaal (circa 3,5 m²) heeft een pvc vloer, granol wandafwerking en kunststof panelen plafond en biedt toegang tot de vijfde kamer en het eerste tussenportaal van het woonhuis.

De vijfde kamer (circa 12,5 m²) aan de voorzijde van de praktijkruimte heeft een pvc vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, lichtkoepel en wastafelmeubel. Deze kamer biedt toegang tot de eerste moderne meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars) en heeft vanaf het parkeerterrein een eigen entree.

Eerste verdieping: fraaie overloop/ vide met vinyl vloer, lichte schoonmetselwerk wanden en houten panelen plafond en met toegang tot de zesde kamer en de berging.

De zesde kamer (circa 15 m²) aan de achterzijde van de praktijkruimte is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en wastafel.

De berging (circa 9 m²) aan de voorzijde van de praktijkruimte heeft een betonnen vloer, stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en wastafel. In de berging is de CV-installatie (Vaillant, bouwjaar 2018) ten behoeve van de praktijkruimte opgesteld.

Vrijstaande garage
De vrijstaande garage is schuin achter het woonhuis gesitueerd, heeft een oppervlakte van circa 28,5 m² (circa 7,93 x 3,60 meter) en heeft een traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen buitengevels (spouw) en zadeldak gedekt met leipannen (geïsoleerd). De vrijstaande garage is bereikbaar middels een elektrische op afstand bedienbare kanteldeur en een loopdeur in de achtertuin.

Voorterrein
De voortuin voor het woonhuis is volledig omheind en bereikbaar middels een dubbele op afstand bedienbare elektrische poort en een looppoort. De voortuin is voorzien van een gazon en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en biedt middels een tweede elektrische op afstand bedienbare poort naast het woonhuis en looppoort achter het woonhuis toegang tot de garage en de achtertuin.

Voor de praktijkruimte is een ruim opgezet volledig verhard voorterrein aanwezig met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Tuin en verdere inrichting
De privacy biedende, sfeervolle en riante achtertuin op het zuidoosten is voorzien van diverse ruime terrassen, waaronder een terras aansluitend aan de woonkamer en keuken met elektrisch zonnescherm en pergola en een terras aan de achterzijde van de tuin, sierbestrating, gazon, plantenborders, vijverpartij, houten tuinhuis (circa 8 m²), overkapping en achterom.
 
De sfeervolle overkapping (circa 19,5 m²) is gesitueerd aan de achterzijde van de vrijstaande garage en is voorzien van sierbestrating, gedeeltelijk stenen gevels en zadeldak gedekt met leipannen.  
 
De sfeervolle achtertuin biedt veel privacy, mede vanwege het fraaie uitzicht op de omliggende landerijen.

Zonnepanelen
In 2018 zijn er 21 stuks zonnepanelen op het dak aan de achterzijde van het woonhuis geïnstalleerd. De jaarlijkse opbrengst is circa 6.000 kWh.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan van de gemeente Woensdrecht heeft het vrijstaande woonhuis met praktijkruimte, garage en verdere toebehoren de bestemming “Wonen-2”. De voor “Wonen-2” aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen. Onder voorwaarden is het toegestaan een beroep aan huis, danwel kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten uit te oefenen. Onder voorwaarden is het aldus toegestaan de praktijkruimte volledig bij het woonprogramma te betrekken, te gebruiken voor een beroep of bedrijf aan huis of te gebruiken als (tijdelijke) mantelzorgwoning.

Bijzonderheden
- Royaal en sfeervol vrijstaand woonhuis met praktijkruimte met volop mogelijkheden;
- Het woonhuis is zeer ruim van opzet met tuingerichte woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers en praktijkruimte met entree, wachtruimte, receptie en 6 werkkamers;
- Ruime, sfeervolle en lichte woonkamer met schouw met open haard, twee schuifpuien naar het terras en de achtertuin en met een prachtig uitzicht over de achtertuin;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond en vier slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping;
- Zeer royale praktijkruimte met een eigen entree;
- Door de aanwezigheid van de praktijkruimte is het woonhuis uitermate geschikt voor een beroep/ bedrijf aan huis, op eenvoudige wijze geschikt te maken voor gelijkvloers wonen en/ of (tijdelijke) mantelzorgwoning;
- Het woonhuis is voorzien van een alarminstallatie;
- De raampartijen aan de zijkant van de woonkamer en de keuken zijn voorzien van screens;
- De schuifpuien aan de achterzijde van de woonkamer zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm;
- Het woonhuis is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en dubbele beglazing;
- In 2018 zijn 21 stuks zonnepanelen geïnstalleerd, de jaarlijkse opbrengst is circa 6.000 kWh;
- Er is een glasvezelaansluiting aanwezig;
- De daken van het woonhuis, de praktijkruimte en de garage zijn in 2018 gereinigd en gecoat;
- Vrijstaande garage met een oppervlakte van circa 28,5 m²;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein met twee opritten;
- Sfeervolle, grote en privacy biedende achtertuin op het zuidoosten met diverse terrassen, gazon, plantenborders, vijverpartij, houten tuinhuis en fraaie overkapping. De achtertuin grenst aan agrarische landerijen;
- Centrale ligging aan één van de toegangswegen van Huijbergen aan de rand van het dorp in een bosrijke en landelijke omgeving en nabij uitvalswegen en voorzieningen;
- Om een goede indruk te krijgen van het woonhuis met praktijkruimte en garage is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 365
Inhoud woonhuis 1275
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2018
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 1700
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 56
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 6
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3000 Breedte: 2700 Oppervlakte: 810
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 365
Inhoud woonhuis 1275
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2018
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 1700
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 56
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 6
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3000 Breedte: 2700 Oppervlakte: 810
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed