Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS WAAR HET STADSHART KLOPT EN DE RUST JE OMARMT

Ben je een stadsmens met een verlangen naar een eigen plek onder de zon? Zoek je een start die net zo stralend is als jouw toekomst? Of ben je een dynamisch duo, klaar om samen een nieuw hoofdstuk te beginnen? Misschien ben je wel een zelfstandige ziel, op zoek naar een eigen domein. Voor jullie allen staat de deur open naar een woning in de Staatsliedenbuurt Oost, waar het stadse leven en huiselijke harmonie samensmelten.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN:

Starterswoning: Een solide springplank in de woningmarkt, perfect voor wie zijn wooncarrière wil lanceren.
Drie Slaapkamers: Ruimte voor dromen en groei, ideaal voor werk, hobby's of een gezinsuitbreiding.
Energielabel B: Comfortabel wonen met oog voor duurzaamheid en een vriendelijke energierekening.
Nabij het Centrum: Alle gemakken en genoegens van de stad binnen handbereik, zonder in te boeten op rust.
Tuin op het Zuiden: Geniet van zonovergoten middagen en zwoele avonduren in je eigen groene oase.

EEN HUIS DAT LEEFT, EEN BUURT DIE ADEMT

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter een verhaal vertelt. Dit is niet zomaar een huis; het is een canvas voor je leven, een plek die meegroeit met jouw ambities en dromen. Met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter en een perceel van 84 vierkante meter biedt dit huis meer dan alleen een dak boven je hoofd; het biedt een thuis.

De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspannen avonden en levendige gesprekken. De keuken, praktisch en uitnodigend, is de plek waar culinaire creaties tot leven komen en waar de geur van verse koffie de ochtend begroet. De drie slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats, elk met hun eigen karakter, wachtend om gevuld te worden met jouw persoonlijkheid.

Energielabel B staat garant voor een toekomst waarin duurzaamheid geen bijzaak is, maar een hoofdrol speelt. De tuin op het zuiden is een verlengstuk van je woonplezier; een privéparadijs waar de zon de hoofdrol speelt en waar de seizoenen je meenemen op een jaarlijkse reis door kleur en geur.

De Staatsliedenbuurt Oost is een buurt die leeft. Hier vind je de rust van een woonwijk en de vibratie van de stad. De centrale ligging betekent dat je nooit ver verwijderd bent van cultuur, cuisine en connectie. Dit is een plek waar je je buren kent, waar de barista je naam onthoudt en waar het groen van de parken je uitnodigt tot een moment van bezinning.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of ontspannen in de lichte woonkamer? Dit huis in de Staatsliedenbuurt Oost wacht op jouw energie, jouw leven, jouw toekomst. Neem de stap, maak de sprong en claim jouw plek in deze levendige buurt. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging en laat je hart spreken. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw thuis. Waar wacht je nog op?.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 84
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 84
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg