Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Waterstraat 6, 's-Hertogenbosch

Stadsliefhebbers opgelet! Ideaal wonen in deze stadswoning met twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, stijlvolle badkamer en een balkon. Het huis is uitstekend gelegen aan de Waterstraat 6. Verder is de woning perfect voor starters op de woningmarkt!

Op één van de meest aansprekende locaties van 's-Hertogenbosch, in ‘t hartje centrum, vind je de woning. Winkelen doe je aan onder andere de Verwersstraat en de Markt, boodschappen haal je in de diverse supermarkten, kunstliefhebbers kunnen terecht in verschillende musea en gezellig dineren in vele horecagelegenheden. Kortom, een woning op een toplocatie! Tevens is de bereikbaarheid uitstekend met het openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A2 en N279) nabij gelegen.

Begane grond
De voordeur is via een centrale entree te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. Hier tref je een wasmachine aansluiting, koelkast aansluiting en crèmekleurige vloertegels met witte wanden aan. Daarnaast biedt de hal doorgang naar een woonkamer.

In de knusse woonkamer vind je een laminaat vloer en lichte wanden. Verder kun je hier gezellig loungen en dineren. Vanuit de woonkamer zijn een toilet en eerste verdieping te betreden en tevens loopt deze naadloos door in een open keuken.

De moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigunit, inbouw oven en inbouw koel/vriescombinatie. Ook tref je hier witte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblok aan.

Middels een vaste trap vanuit de begane grond is een overloop op de eerste verdieping te betreden. De ruime overloop is voorzien van een dakraam. Hier is een tweede slaapkamer te realiseren. Daarnaast leidt de overloop naar een slaap- en badkamer.

In de stijlvolle badkamer vind je donkere vloer- en wandtegels. Hier ben je voorzien van een zwevend toilet, wastafel en glazen douchecabine met regendouche.

De slaapkamer is ideaal om heerlijk tot rust te komen. Hier ligt een houten vloer met witte wanden. Verder biedt de slaapkamer toegang tot een balkon.

Bieden vanaf prijs!
Gelegen in ‘t hartje centrum
Zelfstandige woning
Volledig eigendom
Twee slaapkamers
Een balkon
Geen VVE kosten
Voorzieningen nabij
Goede bereikbaarheid

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Overige

Monument Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 47
Monumentaal Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 25
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Overige

Monument Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 47
Monumentaal Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 25
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Nextmove makelaars