Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in het vernieuwde centrum van Valkenswaard, dat wil jij toch ook? Dit instapklare appartement heeft 2 slaapkamers, een opvallend grote woonkamer en is op de hoek gelegen van een onder bijzonder fraaie architectuur gebouwd appartementencomplex. Het appartement heeft een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling

Begane grond: Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Binnenkomst in nette, ruime hal met toegang tot de lift en de trapopgang. In de kelder van het complex is middels elektrische bedienbare poort toegang tot de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging.

Appartement (eerste verdieping): Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot twee slaapkamers aan de rustige achterzijde met zicht op de mooi aangelegde binnentuin. Daarnaast een separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje en een volledig licht betegelde badkamer met douche, wandcloset en wastafel in meubel. Voorts de royale woonkamer (plm. 45 m²) met open keuken, laminaatvloer (doorgelegd in het hele appartement) en veel natuurlijk licht door een drietal grote ramen aan de voorzijde. De semi-open keuken in hoekopstelling is voorzien van vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Aangrenzend bevindt zich de praktische berging met de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling c.v.-combiketel (Remeha 2019).

Binnentuin: Op de eerste verdieping ligt een sfeervol aangelegde en grote binnentuin. Vanuit het appartement loop je zo de binnentuin op. Deze tuin is door alle eigenaren te gebruiken en dat wordt op de mooie dagen dan ook volop gedaan. De tuin is zonnig en beschut (weinig wind) en kan in de zomer ook gebruikt worden om lekker buiten te eten.

Bijzonderheden: • Eigen vaste parkeerplaats en eigen berging in de ondergelegen afgesloten parkeergarage (automatische toegangsdeur). • Super locatie aan de gezellige Statie en het Frans van Bestpark. Alle winkels en de vernieuwde Markt liggen om de hoek. • Energielabel A! • Goede aansluiting op het snelfietspad Valkenswaard - Waalre richting de High Tech Campus. • Aanvaarding op korte termijn is mogelijk. • Gezonde- en actieve Vereniging van Eigenaars, de maandelijkse servicekosten bedragen € 189,90,- euro.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 296

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 296

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars