Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi en rustig gelegen ruime hoekwoning met royale tuin en garage. Gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Dichtbij scholen en winkels gesitueerd en op een fijne en prettige locatie gelegen.

De grootste pluspunten zijn. - Royaal perceel van 236m² eigen grond - Een ruime woonoppervlakte van 114 m² - inhoud van ca. 386m³ - 10 zonnepanelen - Het bouwjaar van de woning is circa. 1980 - Eigen parkeerplaats en garage - 4 slaapkamers - Zeer gunstig gelegen bij voorzieningen en scholen

De woning is keurig netjes onderhouden, rondom voorzien van kunststof kozijnen (draai-kiep) systeem met isolerende beglazing. In de achtertuin is een grote overkapping geplaatst.

Indeling van de woning: Begane grond: Entree/hal met meterkast, trapopgang en gemoderniseerde deels betegelde toiletruimte wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de riante z-vormige woonkamer met praktische trapkast. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van een nette lichte plavuizenvloer. Stucwerk/glasvlies wanden en een stucwerk plafond. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron + oven, koelkast en vriezer en een close-in boiler. Vanuit de keuken is de verzorgde achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de royale badkamer. De badkamer is keurig netjes, volledig betegeld en met een douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator en mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een frans balkon en alle kamers zijn voorzien van spuitwerk plafonds.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met aansluiting was-apparatuur en opstelling c.v.-installatie Vaillant HR 2020, diverse bergruimtes achter knieschotten. Voorts royale zolderkamer met dakvenster en diverse bergruimtes achter knieschotten.

Tuin: Verzorgde geheel omsloten achtertuin. Aan de achterzijde is een ruime praktische overkapping aangebouwd. De tuin is gelegen op het noorden met een vrijstaande garage en met eigen achterom. De tuin is ruim en verzorgd. In de directe omgeving zijn er een bovengemiddeld aantal parkeerplaatsen gelegen.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht, scholen en supermarkt letterlijk op loopafstand. Ook is de woning dichtbij de diverse uitvalswegen gelegen waardoor men overal snel ter plekke is.

Heeft u interesse om deze aantrekkelijke woning eens van binnen te komen bekijken maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 236

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 236

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek