Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JOUW TOEKOMST IN PRINSEJAGT

Zoek je een ruim huis met een stevige basis en volop kansen om naar jouw smaak te moderniseren? Gelegen in de aantrekkelijke wijk Prinsejagt, biedt dit huis een perfecte mix van een rustige woonomgeving en de nabijheid van alle stedelijke gemakken. Met een vrij uitzicht op een groen park en een tuin op het oosten, is dit de ideale kans voor gezinnen, professionals en creatievelingen die hun eigen woonwensen willen realiseren.

KENMERKEN DIE JE AANDACHT VANGEN

Ruime Entree: Een hal die toegang biedt tot alle leefruimtes.
Lichtvolle Woonkamer: Grote ramen zorgen voor een natuurlijk verlichte leefruimte, inclusief een sfeervolle open haard.
Functionele Keuken: Een dichte keuken met inbouwapparatuur en genoeg opbergruimte.
Vier Slaapkamers: Een eerste verdieping met vier goed bemeten slaapkamers en een badkamer.
Extra Ruimte: Een zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap, ideaal voor een vijfde slaapkamer of hobbyruimte.
Privé Garagebox: Een losse garagebox in de buurt, beschikbaar voor aankoop.

UITGEBREIDE WONINGBESCHRIJVING

Deze woning in Prinsejagt biedt een uitstekende basis voor wie op zoek is naar ruimte en potentie. Met een woonoppervlakte van 122 m² en een perceeloppervlakte van 191 m², heb je genoeg ruimte om te wonen en te groeien.

BEGANE GROND De entree van de woning is ruim en biedt toegang tot de woonkamer, keuken, provisieruimte, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde van het huis. De open haard voegt een element van comfort en sfeer toe. De dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende kastruimte voor al jouw keukengerei. Zowel vanuit de woonkamer via de schuifpui als vanuit de keuken via een loopdeur is de achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING De eerste verdieping bereik je via een vaste trap en beschikt over vier slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn van goed formaat en bieden flexibiliteit voor inrichting als slaap-, werk- of hobbykamer.

ZOLDER Een tweede vaste trap leidt naar de zolderverdieping, die potentie biedt voor een extra slaapkamer, werkruimte of opslag.

BUITENRUIMTE De tuin ligt op het oosten en biedt zon in de ochtend en schaduw in de namiddag, ideaal voor zowel ontspanning als vermaak. De vrijheid aan de voorzijde van de woning, met uitzicht op een grasveld, biedt een gevoel van openheid en ruimte.

GARAGEBOX In de nabijgelegen straat is een losse garagebox beschikbaar om erbij te kopen, perfect voor extra opslag of als veilige stalling voor jouw auto.

Dit huis in Prinsejagt is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een huis met ruimte en potentie. Het biedt een solide basis om naar jouw smaak te moderniseren en ligt in een rustige, groene omgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Ben je klaar om deze kans te grijpen en jouw eigen thuis te creëren? Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij