Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en instapklare tweekapper met garage en oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein voor maar liefst 3 auto's! De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een fijne achtertuin met overkapping. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten. Daarnaast is de woning voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen. Het geheel is gelegen op een gewilde locatie in woonwijk Speelheide. Kom kijken bij dit leuke huis want het is absoluut de moeite waard!

Begane grond Entree aan de zijkant van de woning. Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet en de woonkamer. De hal is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle open haard, tegelvloer met vloerverwarming en schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. Deze ruimte geniet van veel daglichttoetreding middels de grote raampartijen. Separate keuken met moderne inrichting (2011). De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is veel opbergruimte aanwezig, een spoelbak met kokend waterkraan (2022) en diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductiekookplaat (2022), afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, magnetron alsmede een inbouwkoffiezetapparaat. Ook de keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Via een loopdeur is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping De overloop is voorzien van een laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers) en geeft toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. Volledig betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafel, wandcloset, designradiator en vloerverwarming. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 17 m². Slaapkamer II is ca. 14 m² en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer III is tevens aan de achterzijde gesitueerd. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 9 m². Via deze slaapkamer heeft men toegang tot het balkon.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met vloerbedekking en praktische opbergruimte achter de knieschotten. Stook-/wasruimte met opstelling C.V.-ketel (Nefit, 2011) en aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Ook hier is opbergruimte aanwezig achter knieschotten. Slaapkamer IV (ca. 18 m²) met vloerbedekking, dakkapel en wastafel. Deze kamer geniet van extra veel daglichttoetreding vanwege de raampartijen in de nok aan de voorkant van de woning.

Tuin De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en is voorzien van een fraaie terrasoverkapping (2016), borders met vaste beplanting, een gazon, buitenkraantje alsmede een poort ten behoeve van de achterom. De terrasoverkapping is voorzien van een fijne elektrische zonwering alsmede een warmtelamp.

Garage De vrijstaande stenen garage is voorzien van elektra en een elektrische sectionaaldeur (2023).

Bijzonderheden - Ruime en instapklare tweekapper; - parkeergelegenheid voor 3 auto's op eigen terrein; - vrijstaande stenen garage; - veel lichtinval in deze woning middels de grote raampartijen; - de volledige woning is voorzien van HR++ glas met kunststof raamkozijnen en hardhouten deuren; - de gehele woning is voorzien van horren; - in 2022 zijn de dakpannen vervangen van het hellend dak alsmede de dakbedekking van de platte daken. De platte daken zijn toen ook geïsoleerd; - in 2022 de sloten van alle deuren in de gehele woning en garage vervangen voor SKG*** veiligheidssloten; - in 2022 zijn de hardhouten achterdeur, balkondeur en garagedeur vervangen; - de woning is voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen (2022); - het buitenschilderwerk dateert van 2022; - in 2020 zijn de zinken dakgoten alsmede de boeiboorden vervangen (onderhoudsvrij); - in 2010 is de begane grond vloer voorzien van nieuw beton en isolatie met vloerverwarming (m.u.v. het toilet); - energielabel C (de zonnepanelen zijn daarna geplaatst); - de woning is gelegen in de gewilde woonwijk "Speelheide", nabij alle voorzieningen zoals winkels, basisschool, voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen en uitvalswegen. Gunstige ligging ten opzichte van de A2, A50 en A58.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 508

Overige

Perceel oppervlakte 270

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 508

Overige

Perceel oppervlakte 270

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems

Wooninfluencers

Laden..