Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Veenendaalstraat 51 Tilburg
Gezinsvriendelijk wonen in een rustige wijk: tussenwoning in Koolhoven, Tilburg
Betreed deze unieke woning en laat je betoveren door de ruimtelijkheid en het overvloedige natuurlijke licht dat binnenvalt. Met zijn moderne afwerking, ruime woonkamer met grote raampartijen en open keuken, biedt deze woning een perfecte plek voor een jong gezin. De twee slaapkamers zijn lekker ruim en één zelfs voorzien van een grote inbouwkast. Een bijkomend voordeel is een eigen parkeerplaats in de parkeerhaven aan de achterzijde.
Deze tussenwoning is gelegen aan de Veenendaalstraat 51, in een rustige wijk van Koolhoven. Je vindt hier verschillende basisscholen, zoals OBS Koolhoven op slechts 450 meter afstand en basisschool De Bloemaert op 900 meter afstand. Ook huisartspraktijk Koolhoven is op loopafstand te bereiken. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen zoals kapsalons en fysiotherapiepraktijken op slechts 5 minuten loopafstand. Op 6 autominuten bevindt zich de Heyhoefpromenade en op 2.5km ligt het Reeshofpark, ideaal voor gezellige wandelingen. De woning ligt tevens op korte afstand van het treinstation, college, universiteit en recreatieve faciliteiten zoals Monkey Town, Basic Fit en Jumpsquare Tilburg. Kortom, een ideale leefomgeving voor een gezin.
Indeling:
Begane grond:
Stap binnen in de ruime entree op de begane grond en laat je verrassen door de grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Hier vind je tevens een handige berging voor al je opslagbehoeften en de meterkast. De trapopgang brengt je naar de woonverdieping.
1e verdieping:
De hal is voorzien van een donkere plavuizenvloer, die zich over de hele verdieping uitstrekt. Hier vind je het toilet, de trap richting de slaapverdieping en krijg je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een rijke lichtinval door de grote raampartijen aan weerszijden. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eethoek plaats je eenvoudig bij de open keuken.
De keuken is voorzien van een licht keukenmeubel in een hoekopstelling en beschikt over diverse apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De kastjes bieden genoeg opbergruimte en je hebt tevens een handige voorraadkast tot je beschikking.
2e verdieping:
Op de tweede verdieping betreed je de overloop die toegang biedt tot de twee slaapkamers, de badkamer en een berging. De slaapkamers zijn lekker ruim, hebben een nette afwerking en zijn voorzien van een laminaatvloer. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een inbouwkast met schuifdeuren, perfect voor al je kleding en accessoires. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en de witgoedaansluitingen. Het raam zorgt voor voldoende ventilatie, zodat je altijd kunt genieten van een frisse badkamer.
Buiten:
Buiten heb je de beschikking over voldoende parkeerplaatsen, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Voor de deur bevindt zich ook nog een speelveldje, ideaal voor de kinderen om veilig te spelen.
Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 113 m²
• Inhoud: 453 m³
• Bouwjaar: 2010
• Tussenwoning
• Ruimtelijk en licht
• Twee slaapkamers
• Voldoende parkeermogelijkheden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 453
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
Perceel oppervlakte 29
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaap kamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 453
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
Perceel oppervlakte 29
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaap kamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl