Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hoekwoning met veel vrijheid aan de voor- en achterzijde en een diepe tuin. Het huis heeft bovendien vier slaapkamers met de mogelijkheid om op de zolder een vijfde slaapkamer te realiseren. Een ideale basis op een fijne locatie vlak bij de oprit naar de snelweg A67 en de provinciale weg N397 en tevens op loopafstand van het centrum.

Indeling

Begane grond

Hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer en de keuken. Binnenkomst in woonkamer met inbouwkast en veel lichtinval door de grote ramen en het extra zijraam. Het eetgedeelte aan de achterzijde grenst aan de dichte keuken met eenvoudige inrichting. Eventueel is het mogelijk om een open keuken te realiseren. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen vier slaapkamers de badkamer. De grootste slaapkamers beschikken over inbouwkasten, de slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon. Eventueel is het mogelijk om één van de slaapkamers om te vormen naar badkamer en de huidige badkamer te wijzigen naar toilet of als ruimte voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping

Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping, nu in gebruik als voorzolder en bergzolder. Vanwege de stahoogte is het mogelijk om de zolder te gebruiken als extra slaapkamer.

Tuin

Diepe tuin op het zuidoosten met achterin de tuin een berging en een geborgen terras met veel natuurlijke schaduw. De tuin is middels een poort aan de zijkant ook achterom bereikbaar.

Bijzonderheden

- Gebruiksoppervlakte is inclusief zolderruimte van 16 m² (overige inpandige ruimte) - Grootschalige renovatie in 1998 met onder meer nieuwe kozijnen en HR beglazing. - Vrije, groene ligging aan de voorzijde. - Basisschool, supermarkt en speeltuin op loopafstand - Gunstige ligging met een korte verbinding naar de N397 en A67. ASML binnen ongeveer 10 bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars