Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Sparrenweg 28 en 28a in Breda, gelegen in de wijk Tuinzigt.

Dit is een unieke kans om je droomhuis te realiseren op een prachtig stuk bouwgrond in de gewilde wijk "Tuinzigt". De vergunningen en bouwplannen voor een nieuwe 2-onder-1-kapwoning zijn al volledig aanwezig, waardoor je direct kunt beginnen met de realisatie van je eigen thuis.

Voor alle informatie verwijzen we u naar: www.sparrenweg28.nl

Let op! De prijs is op basis van de volledige bouwgrond inclusief bouwplannen en vergunningen. Uiteraard kunnen de twee percelen apart verkocht worden en kunnen deze apart worden gefinancierd. Er is enkel goedkeuring gegeven om een 2-onder-1 kap woning te bouwen met de twee adressen: Sparrenweg 28 en Sparrenweg 28a, Breda. Er mag dus bijvoorbeeld niet 1 vrijstaande woning gebouwd worden.

INDELING PER WONING

BEGANE GROND

De begane grond biedt een woonkamer met open indeling en een keuken in L-opstelling. De indeling van deze ruimtes kan nog volledig naar eigen wens worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping kan één ruime slaapkamer en een badkamer worden gerealiseerd. Verder is er nog een technische ruimte met een aansluitingen voor de was- en droogmachine. Met de reeds beschikbare bouwplannen kun je ervoor kiezen om deze ruimtes op verschillende manieren in te delen en af te werken.

TWEEDE VERDIEPING

De zolder is geschikt voor berging en is het eventueel mogelijk om daar een tweede slaapkamer/werkruimte te creeren.

BUITENRUIMTE

De bouwgrond biedt voldoende ruimte voor een mooie tuin rondom de nieuwe woning. Hier kun je genieten van de buitenlucht en creëer je een privé-oase waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Achterin is het bouwen van een berging mogelijk.

OMGEVING

Sparrenweg 28 en 28a bevindt zich in de geliefde wijk De Tuinzigt, omringd door groen en op korte afstand van alle voorzieningen die Breda te bieden heeft. Met scholen, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt, is dit een ideale locatie voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en levendige buurt.

KORTOM

Deze bouwgrond op Sparrenweg 28 en 28a biedt een unieke kans om je eigen droomhuis te realiseren in de populaire wijk De Tuinzigt. Met de vergunningen en bouwplannen al compleet, kun je direct aan de slag om jouw ideale thuis te creëren. Geniet van de vrijheid om je eigen stempel te drukken op deze unieke locatie en maak van Sparrenweg 28 en 28a jouw nieuwe adres.

MEER INFORMATIE Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.sparrenweg28.nl of neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 283

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 283

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda