Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

WELKOM THUIS IN JOUW DROOMHUIS
Stap binnen in een wereld van comfort en stijl, waar elke dag voelt als een nieuw begin. Deze moderne hoekwoning, met zijn zonnige tuin en uitnodigende woonkamer, is de perfecte match voor eenieder die op zoek is naar een frisse start. Of je nu een jong gezin bent, een starter op de woningmarkt, of gewoon geniet van het leven met z'n tweeën, dit huis is instapklaar en wacht op jou. Laat je verrassen door de ruimte, het licht en de luxe die deze woning te bieden heeft.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
Ruimtelijk Wonen: Geniet van de extra ruimte in deze over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning.
Warmte en Comfort: De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming voor een aangenaam binnenklimaat.
Licht en Ruimte: Een uitgebouwde woonkamer met grote ramen en een schuifpui zorgt voor een zee van licht en een naadloze overgang naar de tuin.
Klaar voor de Toekomst: Met een energielabel A, tijdloze keuken en badkamer, vier volwaardige slaapkamers en 12 zonnepanelen is deze woning helemaal van nu.
Buitenleven: De fraai aangelegde tuin op het zuidwesten biedt zon en sfeer, compleet met een vrijstaande stenen berging en een achterom.
Perfecte Ligging: Vrij uitzicht, een groenstrook met speeltoestellen voor de deur en voldoende parkeergelegenheid maken het plaatje compleet.

Deze instapklare hoekwoning is gelegen in 's-Hertogenbosch West, een stadsdeel met een centrale ligging ten opzichte van allerlei sociale voorzieningen. Op loop- / fietsafstand bevinden zich kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen en winkelcentrum ''De Helftheuvelpassage'' waar zich een grote diversiteit aan winkels bevindt. De gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch is zowel met de auto als de fiets prima te bereiken. Voor recreatiemogelijkheden kun je terecht bij het nabij gelegen 'Engelermeer'. Tevens kent de woning een uitstekende bereikbaarheid naar de de A2 en de A59.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS
Vanaf het moment dat je de straat inrijdt, voel je het: dit is een plek waar je wilt zijn. De nette uitstraling van de buurt verwelkomt je met open armen. De groenstrook aan de voorzijde, waar kinderen veilig kunnen spelen, geeft direct een gevoel van vrijheid en ruimte.

Bij binnenkomst in de woning word je omarmd door de warmte van de vloerverwarming die zich als een zachte deken onder je voeten uitstrekt. De woonkamer, met zijn uitbouw en grote ramen, nodigt uit tot ontspannen en genieten. Het licht danst speels door de ruimte en brengt elk detail tot leven.

De tijdloze keuken, uitgerust met luxe inbouwapparatuur, is een droom voor elke hobbykok. Hier bereid je met gemak de heerlijkste gerechten. Via de schuifpui in de woonkamer bereik je de achtertuin met achterom, waar de zon tot in de late uurtjes blijft hangen. De tuin, een oase van rust, is de perfecte plek voor zomerse barbecues of een moment van bezinning met een goed boek.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk een blank canvas wachtend op jouw persoonlijke touch. De zolder biedt mogelijkheden te over; een extra slaapkamer, een thuiswerkplek of misschien wel een speelkamer voor de kinderen.

INSTAPKLAAR WONEN
Dit huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar elk detail klopt. Van de goed onderhouden gevel tot de zorgvuldig aangelegde tuin, alles ademt kwaliteit en zorg uit. Instapklaar wonen betekent hier echt dat je alleen nog maar je koffers hoeft uit te pakken.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Ontdek deze parel van een hoekwoning, uitgebouwd en badend in het licht, met een tuin die je uitnodigt om elk zonnestraaltje mee te pikken. De vloerverwarming op de begane grond verwarmt je hart en voeten, terwijl de uitgebouwde woonkamer de perfecte setting is voor jouw levensverhaal. Met een moderne uitstraling, vier slaapkamers en een energielabel A is dit huis klaar voor jouw toekomst. De tuin op het zuidwesten is jouw privé toevluchtsoord, en de buurt biedt een groene speelhaven voor de kleintjes. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw thuis.

EEN ZINTUIGLIJKE REIS DOOR JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de zachte gloed van de opkomende zon die je slaapkamer binnenstroomt. De geur van vers gezette koffie leidt je naar de keuken, waar het ontbijt wacht. De dag begint hier met een belofte van geluk en harmonie.

Deze woning, met zijn energielabel A, garandeert niet alleen een duurzame toekomst, maar ook een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Met een woonoppervlakte van 112 m² en een perceeloppervlakte van 119 m² is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien.

De tuin, met zijn perfecte ligging op het zuidwesten, is een verlengstuk van je woonkamer. Hier voel je de warmte van de zon op je huid, hoor je het vrolijke gezoem van bijen en ruik je de zoete geur van bloeiende bloemen. Het is een plek waar de buitenwereld even niet bestaat en waar je volledig tot rust komt.

Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor een extra kamer op zolder, biedt dit huis flexibiliteit en ruimte voor iedereen. Of je nu een kantoor aan huis nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een extra slaapkamer voor gasten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voel je de klik? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om een thuis te creëren waar je nog jarenlang van zult genieten. Laat deze droomwoning niet aan je voorbijgaan. Pak de telefoon en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 119

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 119

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch