Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET HART VAN HEUVEL

Stel je voor: een thuis dat de dynamiek van de stad ademt, maar tegelijk ook de rust door de besloten opzet van het complex. Voor jonge gezinnen, starters en tweetallen die het bruisende stadsleven willen omarmen zonder in te leveren op ruimte en comfort, is dit de plek waar je dromen werkelijkheid worden. Ontdek een woning die modern woongenot combineert met een oase van rust, midden in de levendige wijk Heuvel. Hier, op fietsafstand van het centrum en met alle voorzieningen binnen handbereik, vind je jouw nieuwe thuis.

KENMERKEN VAN DE WONING

Onderdeel van het carrévormig complex WSST. Moderne architectuur met een frisse uitstraling- Twee eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse garage- Hoge plafonds die zorgen voor een ruimtelijk gevoel- Gebouwd in 2008, goed geïsoleerd en voorzien van energielabel A

EEN HUIS MET RUIMTE EN LICHT
Deze woning heeft een woonoppervlakte van 128 vierkante meter en is voorzien van vier slaapkamers, wat het geschikt maakt voor diverse woonwensen. De woonkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De keuken is modern qua uitstraling.

Buiten is er een eigen achtertuin waar je kunt genieten van de buitenlucht. De gemeenschappelijke binnentuin is een prettige plek voor kinderen om te spelen en om buren te ontmoeten.

LOCATIE MET ALLES BINNEN BEREIK

De woning ligt in de buurt Heuvel, waar je een goede mix vindt van wooncomfort en stedelijke voorzieningen. Het Dr. Struyckenplein biedt diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en het centrum is snel te bereiken voor een breder aanbod aan winkels en horeca.

DE DETAILS VAN DE WONING

Deze woning valt op door zijn eigentijdse bouwstijl en de twee parkeerplaatsen in de garage. De hoge plafonds en goede isolatie dragen bij aan een aangenaam woonklimaat.  Glad stucwerk en een prachtige eikenhoutenvloer op de begane grond. Een ruime badkamer met inloopdouche en wastafel, en een apart tweede toilet. Fietsenberging aan de achterzijde en een tweede bergruimte in de parkeergarage. 

BIJZONDERHEDEN

De woning betreft een appartementsrecht en al het onderhoud aan de buitenzijde van de woning valt binnen de kosten van de VVE. Ook de kosten voor onderhoud van de parkeergarage en de binnentuin vallen onder de VVE . De bijdrage is €209,- per maandand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda