Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Grachtenpand met veel ruimte en een prachtig uitzicht!

Deze woning is gelegen aan de rand van 'De Veste' op 100 meter afstand van het NS-station, met vrij uitzicht over de ECO-zone. De ruimte in deze woning zal je verbazen! Maar liefst 179m² woonoppervlakte, verdeeld over 4 woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een grote leefkeuken en kantoor (tevens gemakkelijk in te richten als zitkamer). De eerste verdieping biedt een zeer royale living met kitchenette. Op de tweede verdieping zijn twee royale slaapkamers en een badkamer. Tenslotte de derde verdieping, waar op dit moment naast een voorzolder één grote slaapkamer is. Deze is indien gewenst makkelijk te splitsen in twee slaapkamers. Naast al deze ruimte binnen, is er een zeer zonnige achtertuin met daarachter een afgesloten binnenterrein met parkeerplaats en speelvoorzieningen.

De woning is gelegen aan de rand van 'De Veste' in Brandevoort. Alle voorzieningen die Brandevoort te bieden heeft, bevinden zich op loopafstand. Op steenworp afstand bevindt zich het NS-station. Eindhoven is snel te bereiken, zowel per auto als trein. Kortom een zeer centrale ligging t.o.v. Helmond en Eindhoven, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Algemeen De woning is gebouwd in 2001. Dit betekent een volledig geïsoleerde woning met een A-label. De woning wordt verwarmd met een traditionele CV-ketel van ATAG. Dit betreft een huurketel, de kosten hiervoor bedragen € 43,95 per maand (huur+onderhoud). De warm watervoorziening is geregeld middels een zonneboiler. De woning beschikt tevens over een WTW installatie. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout. Het schilderwerk is goed onderhouden door de huidige bewoners.

De afgelopen jaren is de woning op diverse onderdelen gemoderniseerd. In 2018 zijn alle laminaatvloeren in de woning nieuw gelegd (kantoor, volledige eerste, tweede en derde verdieping). In dit jaar zijn tevens de trappen gerenoveerd, is een nieuwe kitchenette geplaatst op de eerste verdieping en zijn alle plafonds en wanden in de woning geschilderd. In 2019 is de tuin opnieuw bestraat en zijn de zonneluifels aan de achterzijde (begane grond en eerste verdieping) geplaatst. Daarnaast is het schilderwerk aan de achterzijde volledig vernieuwd en de voorzijde bijgewerkt waar nodig. Eind 2022 zijn de wanden en het plafond in de woonkamer voorzien van een nieuwe verflaag. In 2023 is het schilderwerk aan de voorzijde en dat van beide dakkapellen vernieuwd.

Achter de woning bevindt zich het afgesloten binnenterrein waar door alle aangrenzende woningen gebruik van wordt gemaakt. Dit binnenterrein biedt een eigen parkeerplaats. De afvalcontainers bevinden zich ook op dit terrein. Daarnaast biedt het terrein speelvoorzieningen voor de kinderen. Voor het onderhoud van dit terrein is een VVE opgericht. De bijdrage hiervoor is € 75,- per kwartaal.

Indeling begane grond:

Entree Royale hal welke voldoende ruimte biedt aan een garderobe. Vanuit de hal zijn de volgende ruimtes toegankelijk: meterkast, toilet, provisiekast, kantoor en keuken. Daarnaast bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De vloer is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een Belgische leisteen. De wanden en plafonds zijn in nette staat en voorzien van spuitwerk.

Toilet Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje.

Keuken De grote leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit is de ruimte in de woning waar door de huidige bewoners veel tijd wordt doorgebracht. Door de grote raampartij met openslaande deuren is dit een zeer lichte ruimte en daardoor hele fijne plek om te verblijven. Ook hier is de vloer voorzien van een Belgische leisteen met vloerverwarming en zijn wanden en plafonds afgewerkt met spuitwerk.

De keukeninrichting bestaat uit onder- en bovenkasten uitgevoerd in kersenhout en afgewerkt met een granieten blad. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en magnetron.

Vanuit de keuken is de tuin toegankelijk.

Kantoor Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de kantoorruimte, ideaal voor werk aan huis. Het kantoor is zowel vanuit de keuken als vanuit de hal te bereiken. De grote raampartij aan de voorzijde zorgt ook hier voor veel daglicht. En niet te vergeten het prachtige uitzicht over de ECO-zone! Een hele fijne ruimte om je werkdag door te brengen. Door de dubbele openslaande (tussen)deuren zou deze ruimte zou ook bij de leefkeuken kunnen worden betrokken en ingericht kunnen worden als bijvoorbeeld zitkamer.

Indeling eerste verdieping:

Vanuit de overloop is de grote living bereikbaar. Deze is zeer sfeervol afgewerkt en ingericht, waardoor het hier heerlijk relaxen is! De kitchenette aan de achterzijde zorgt ervoor dat je niet voor ieder drankje de trap af hoeft. Daarnaast is hier ruimte voor een (bar)tafel, ideaal voor een gezellig borrelmoment.

De kitchenette (2018) beschikt over een spoelbak met mengkraan en koelkast. Ook op deze verdieping valt het vele daglicht op. Aan de achterzijde bevinden zich grote ramen en een deur naar het dakterras. Aan de voorzijde zorgt de grote erker voor veel daglicht. De vloer is voorzien van een nieuwe laminaatvloer (2018), deze geeft de ruimte een moderne en sfeervolle look. De wanden zijn recent geschilderd in moderne kleuren.

Het dakterras is gelegen op het Zuidwesten, dus een heerlijke plek om te genieten van de middag- en avondzon. Hier bevindt zich een zonneluifel om de zon in de woonkamer te weren op de warmere dagen.

Indeling tweede verdieping:

Aangrenzend aan de overloop bevinden zich twee grote slaapkamers en een badkamer.

De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer. Wanden en plafonds zijn voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer I: Over de volle breedte van de woning, gelegen aan de voorzijde. Deze kamer is maar liefst bijna 21m² groot. Meer dan voldoende ruimte voor een groot bed en kast(enwand). Door de ramen is er veel daglicht. Slaapkamer II: Ook een hele ruime kamer met een oppervlakte van meer dan 15m².

Badkamer De complete badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De wanden zijn volledig betegeld in wit. Op de vloer ligt een tegel in antraciet kleur. Het aanwezige raam zorgt voor de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

Indeling derde verdieping:

Eveneens een volwaardige verdieping welke keurig is afgewerkt. De voorzolder biedt ruimte aan de wasapparatuur. Vanuit hier is tevens de technische ruimte bereikbaar met daarin de CV-ketel, zonneboiler en WTW installatie.

Slaapkamer III: eveneens een zeer ruimte slaapkamer: bijna 19m². Doordat aan beide zijden een dakkapel aanwezig is, zou deze kamer heel gemakkelijk gesplitst kunnen worden zodat twee volwaardige slaapkamers worden gerealiseerd.

Ook deze verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer. Zowel op de slaapkamer als op de voorzolder zijn de dakschuintes netjes afgewerkt met schuifkasten welke veel opbergruimte bieden.

Tuin De tuin is zeer stijlvol betegeld waardoor deze heel knus aandoet. Tezamen met de groene erfafscheiding een hele fijne plek om te verblijven tijdens de lente- en zomermaanden. Er is voldoende ruimte voor een lounge- en eetgedeelte. Door de ligging op het Zuidwesten is de tuin heel zonnig en kan er zelfs van de late avondzon worden genoten. Tegen de achtergevel van de woning bevindt zich een zonneluifel voor de warmere dagen. De tuinberging ligt achterop het perceel. Ideaal voor het stallen van fietsen en opbergen van (tuin)spullen. Naast de berging bevindt zich de poort naar het binnenterrein.

Bijzonderheden:

- Stijlvol grachtenpand met prachtig uitzicht over de ECO-zone; - Maar liefst 179m² woonoppervlakte verdeeld over 4 woonlagen; - Grote leefkeuken en aparte kantoorruimte op de begane grond, ideaal voor een aan huis gebonden beroep; - 3 zeer royale slaapkamers (met mogelijkheid tot 4e slaapkamer); - Schilderwerk voorzijde woning en van beide dakkapellen in 2023 vernieuwd; - Diverse vernieuwingen uitgevoerd in 2018 (vloeren, schilderwerk binnen, kitchenette, traprenovatie); - Tuin opnieuw bestraat in 2019, in dit jaar zijn tevens de zonneluifels geplaatst; - Plafond en wanden woonkamer opnieuw geschilderd eind 2022; - CV-ketel betreft een huurketel waarvan de maandelijkse kosten voor huur en onderhoud € 43,95 bedragen; - Bijdrage aan de VVE voor het binnenterrein bedragen € 75,- per kwartaal; - Onderhoudsvriendelijke en zonnige achtertuin; - Eigen parkeerplaats op het binnenterrein; - Kortom een woning met veel ruimte en mogelijkheden, welke zeker de moeite van een bezichtiging waard is!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 634

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 634

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA