Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuke karakteristieke jaren 30 erkerwoning gelegen midden in de gewilde en hippe woonwijk Belcrum. Deze woning is goed onderhouden en beschikt over een ruime woonkamer en keuken, 3 slaapkamers, een grote zolder ruimte met vierde slaapkamer en kantoorruimte en een voor- en achtertuin met berging en achterom. De woning beschikt over energielabel C.

Bouwjaar: ca. 1933; Woonoppervlakte ca. 126 m²; Inhoud ca. 455 m³; Perceelsoppervlakte 153 m².

De indeling is als volgt: Begane grond: Vanuit Entree/hal heeft u toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en de keuken. Via vaste trap toegang tot de eerste verdieping, onder de trap beschikt de hal over een kelderkast. De toiletruimte is voorzien van closet en een fonteintje. De woonkamer is voorzien van houten vloerdelen en gestuukte wanden. Aan de voorzijde is de woning uitgebreid met een erker. Vanuit de woonkamer via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De keuken beschikt over een recht keukenblok met voldoende kastruimte, een spoelbak, een quooker, een gasfornuis, een koelkast, een combi-oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken kunt u via een loopdeur de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Via vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De twee grootste slaapkamers beschikken over een vaste kast. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping: De zolderverdieping is aan zowel de voor- als achterzijde uitgebreid met een dakkapel. Hierdoor is een zeer royale kamer ontstaan. Momenteel is deze verdieping verdeeld in een slaap- en kantoorgedeelte. Vanuit deze kamer toegang tot de cv/wasruimte. Hier is de opstelplaats voor de cv-ketel en tevens de wasmachineaansluiting.

Algemeen: De voortuin is voorzien van sierbestrating. De op het zuidoosten gelegen achtertuin beschikt eveneens over sierbestrating als ook vaste beplanting. De tuin is via achterom bereikbaar. In de tuin staat ook een berging, voorzien van elektra. De woning beschikt nog over authentieke elementen. De woning heeft een geisoleerde vloer en dak en tevens dubbele beglazing, Deels HR en deels HR++ Wij bieden de woning aan met ERA garantie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars