Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS VOOR GENIETERS

Ruime en lichte tussenwoning met zonnige tuin, in de gewilde rustige Sintenbuurt op
loopafstand van alle gewenste voorzieningen en steenworp afstand van centrum en
natuur.

De mooi afgewerkte woning is voorzien van een royale, lichte woonkamer en een
heerlijke halfopen keuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer
en wasruimte. Daarbovenop is er de grote zolderkamer met dakkapel, die met 1,92
meter stahoogte zorgt voor 17m2 extra ruimte bovenop de 121 m2 woonoppervlak.

EEN OASE VAN LUXE EN COMFORT

Stap binnen in de ruime entree en de lichte woonkamer die je met open armen verwelkomt,
terwijl de half open keuken uitnodigt tot culinaire avonturen. Toegang tot de betoverende achtertuin maakt dit huis tot een waar paradijs.

Extra Breed en Licht: De hal, keuken en zelfs de kleinste slaapkamer zijn ruimer dan je zou verwachten. Dankzij twee solar tubes baadt het huis in natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een serene sfeer ademt.

Ergonomisch Ontworpen Keuken: Deze droomkeuken van Van Diessen is een lust voor het oog én een zegen voor de kookliefhebber. Met extra diepe lades en kasten is er aan opbergruimte geen gebrek, terwijl de energiezuinige apparatuur zorgt voor moeiteloos koken met een groen tintje.

Zonnige Tuin op het Zuiden: Ontworpen door een tuinarchitect, biedt de zonnige tuin een oase van rust en groen. Geniet van verse kruiden, sappige aardbeien en knapperige appels, rechtstreeks uit eigen tuin. Door de dubbele poort kan een bakfiets of lichte motor geparkeerd worden in de
overdekte fietsenstalling.

Energiezuinig en Duurzaam: Met een energielabel B en zonnepanelen op het zuiden, is dit huis niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Praktische Badkamer en Zolder: Deze moderne badkamer biedt ruimte voor het hele gezin. Naast de dubbele wastafel en toilet is er een grote inloopdouche. Op de zolder, welke niet is meegerekend in het woonoppervlak en dus zorg voor 17m2 extra, kan eenvoudig een extra slaapkamer of kantoorruimte worden gecreëerd, terwijl er nog steeds ruimte overblijft voor bijvoorbeeld de was.


BEGANE GROND

Bij binnenkomst valt direct de ruime entree op, die je verwelkomt in een huis waar over elk detail is nagedacht. De woonkamer baadt in het licht, dankzij de grote ramen en twee solar tubes die zorgen voor een extra dosis daglicht. De half open keuken, die grenst aan de woonkamer, is de plek waar je 's ochtends rustig je koffie drinkt en waar je 's avonds samenkomt om de dag door te nemen.

De extra breedte van het huis is niet alleen esthetisch aangenaam, maar ook bijzonder praktisch. Het biedt meer ruimte in de hal, keuken, badkamer en zelfs de kleinste slaapkamer. Dit betekent dat je nooit het gevoel hebt opgesloten te zitten, zelfs niet als het huis vol is met vrienden en familie.

De uitbouw aan de achterzijde van het huis is een ware toevoeging. Het biedt niet alleen extra ruimte voor een speelhoek, extra zitje of een comfortabele thuiswerkplek, maar het verhoogt ook het gevoel van ruimtelijkheid in de woonkamer. De keuken, een meesterwerk van Van Diessen, is uitgerust met een hoger en dieper aanrecht, extra diepe lades en kasten, waardoor je geniet van een zee aan werk- en opbergruimte. De keukenapparatuur is van de nieuwste generatie en ontworpen om energie te besparen, zonder in te leveren op prestaties.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en ruimte.
De twee grote slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en hebben hierdoor voldoende ruimte voor een groot bed, extra kast of bureau. De derde slaapkamer is ideaal voor kinderen, gasten of als thuiskantoor.
Er is ook nog een praktische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Elke slaapkamer is uitgerust met horren, zodat je in de zomermaanden ongestoord kunt genieten van frisse lucht zonder ongewenste gasten. De dakkapel op zolder is voorzien van rolluiken, wat zorgt voor verduistering en isolatie.

De badkamer is praktisch en luxueus, met een dubbele wastafel en grote inloop douche is er ruimte voor het hele gezin. Je kunt hier heerlijk ontspannen en tot rust komen na een lange dag, omringd door hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen.

TWEEDE VERDIEPING

Via de vaste trap naar de tweede verdieping vind je de vierde kamer die momenteel niet meegerekend is in het woonoppervlak. Deze vierde kamer is een open canvas. Hier kun je een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte creëren helemaal naar jouw wensen. Door het dakkapel wordt de kamer voorzien van natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht. Deze fijne zolderkamer biedt volop mogelijkheden om naar eigen wens te benutten.

De voorste slaapkamers en de zolder zijn voorzien van UTP-aansluitingen, wat thuiswerken of gamen zonder haperingen mogelijk maakt. En met de vele stopcontacten en hotelschakelingen in het hele huis, is het gemakkelijk om je elektronica overal te gebruiken.

AFGEWERKT TOT IN DE PERFECTIE

Dit huis is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. Van de ergonomisch ingerichte keuken tot de praktische indeling op elke verdieping, denk aan UTP- aansluiting, rolluiken, vele stopcontacten en schakelingen. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Met een energielabel B en zonnepanelen op het zuiden, is dit huis niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Geniet van een comfortabele en duurzame leefomgeving, waar je elke dag kunt genieten van het beste dat het leven te bieden heeft.

PRACHTIG WONEN IN ZEER GELIEFDE EN GEZELLIGE WIJK

De woning is gelegen in de sfeervolle en karakteristieke witte Sintenbuurt in
Tuindorp (Stratum). Het is een rustige, kindvriendelijke en groene wijk, waar je snel
je nieuwe buren zult leren kennen door de halfjaarlijkse buurtborrels.
Op loopafstand vindt je scholen, winkelboulevard Zuid en het Sint Bonifatiuspark en
met nog geen 10 minuten fietsen zit je in de gezelligheid van het centrum of juist in
de natuur.

Wil jij genieten van al het moois dat dit huis te bieden heeft? Plan vandaag nog een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij