Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**WELKOM THUIS IN KOOLHOVEN OOST**

Stel je voor: je zet een stap over de drempel en voelt direct dat alles klopt. Dit is het moment waarop starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen hun zoektocht eindigen en hun toekomst beginnen. In het hart van Koolhoven Oost staat een parel van een woning te wachten op haar nieuwe bewoners. Een instapklare woning uit 2020, waar comfort, ruimte en duurzaamheid elkaar omarmen. Hier is het leven zoals het bedoeld is: zorgeloos, vol warmte en met alle ruimte om te groeien.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

INSTAPKLAAR EN MODERN: Een recent gebouwde woning waar je zo in kunt.
RIANTE LEEFRUIMTE**: Een uitgebouwde woonkamer van 36 m2
SERRE ALS EXTRAATJE: Een afsluitbare serre die het hele jaar door gebruikt kan worden.
KEUKEN MET ALLES ER OP EN ER AAN: Een keuken uit 2020 met inbouwapparatuur, klaar voor gebruik.
TUIN OP HET WESTEN: Een zonnige tuin die uitnodigt om buiten te zijn.
SLAAPKAMERS VOOR IEDEREEN: Drie slaapkamers boven en een extra slaapkamer op zolder.
MODERNE BADKAMER: Een badkamer met alles wat je nodig hebt om de dag te starten.
RUIMTE OP ZOLDER: Een zolder met mogelijkheden, inclusief wasmachine-aansluiting.
RUSTIGE LIGGING: Gelegen aan een voetpad en groenstrook met toekomstige grazende Hooglanders als buren..
HEERLIJKE LOCATIE: In een nieuwbouwwijk dichtbij uitvalswegen voor gemakkelijke toegang.
DUURZAAM WONEN: Goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen voor een lagere energierekening.

**EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT**

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail en een hart voor duurzaamheid. Met een woonoppervlakte van 125 m² en een perceel van 130 m² biedt dit huis in Koolhoven Oost meer dan genoeg ruimte voor al je dromen. De PVC vloer op de begane grond en de laminaatvloeren op de verdiepingen zorgen voor een onderhoudsvriendelijke basis. 

De woonkamer, een royale 36 m², is het kloppend hart van het huis. Hier kun je ongestoord genieten van een filmavond, de dag doorspreken of in alle rust een boek lezen. De serre, jouw persoonlijke oase, biedt een plek om heerlijk uit te rusten of voor een gezellige borrel met vrienden. De keuken met een moderne inrichting met twee keukenblokken en diverse inbouwapparatuur, nodigt uit tot het bereiden van culinaire creaties.

De slaapkamers zijn rustig en bieden ieder een eigen plekje. De badkamer, met zijn inloopdouche en strakke afwerking, is de plek waar je de dag fris begint of ontspannen afsluit. En dan de zolder: een ruimte met eindeloze mogelijkheden, of je nu droomt van een thuiswerkplek, een speelkamer of een extra slaapkamer.

Met de woningborg bouwgarantie en het hoge energielabel A+++ is dit huis niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme investering voor de toekomst.

**HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN**

Ontdek een instapklare woning uit 2020 in Koolhoven Oost, waar een riante woonkamer, een sfeervolle -afsluitbare- serre en een moderne keuken het hart vormen van jouw nieuwe thuis. Geniet van de zonnige achtertuin met een ruime berging, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een moderne badkamer. De tweede verdieping biedt een ruime overloop, een wasmachine-aansluiting en een vierde slaapkamer met dakramen. Ervaar de rust aan een voetpad en groenstrook, waar binnenkort Schotse Hooglanders grazen. Dit alles in de nieuwbouwwijk "Buitenhof-Oost", optimaal geïsoleerd en voorzien van 17 zonnepanelen.

**EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT**

Wanneer je door de straten van Koolhoven Oost wandelt, voel je de harmonie van de buurt. De geur van vers gemaaid gras, het geluid van spelende kinderen, en de aanblik van de moderne architectuur. Dit is de plek waar je thuiskomt!

Dit huis is ontworpen voor het dagelijks leven, met een keuken die uitnodigt tot samen koken en een woonkamer waar ruimte is voor iedereen. De slaapkamers zijn je persoonlijke plekken en de zolder geeft je de vrijheid om te bepalen hoe je deze extra ruimte wilt gebruiken.

Met de bouwgarantie, het hoge energielabel en de kwalitatieve afwerking is dit huis een verstandige keuze voor de lange termijn.

Ben je geïnteresseerd om hier je nieuwe start te maken? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit huis staat klaar om jouw thuis te worden. Welkom.

INSTAPKLAAR WONEN (2020) Ontdek het gemak van een instapklare woning, gebouwd in 2020. Zonder de stress van verbouwen of renoveren stap je hier in een fris en modern huis dat met zorg is afgewerkt. De neutrale kleurstelling en strakke lijnen bieden een canvas waarop je jouw persoonlijke stijl moeiteloos kunt projecteren. Van de solide voordeur tot de perfect geplaatste lichtpunten, elk detail ademt kwaliteit en comfort.

RIANTE UITGEBOUWDE WOONKAMER De woonkamer is het kloppend hart van dit huis, uitgebouwd voor extra ruimte en licht. De grote ramen en de deur naar de serre en tuin zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Hier is ruimte voor een royale zithoek en een eetgedeelte waar vrienden en familie samenkomen. De uitbouw biedt niet alleen meer vierkante meters, maar ook een gevoel van luxe en vrijheid.

GEZELLIGE SERRE MET GLAZEN SCHUIFWAND De serre is een unieke toevoeging aan dit huis, een plek waar je het hele jaar door van de tuin kunt genieten. De glazen schuifwand biedt de mogelijkheid om de ruimte volledig te openen op warme dagen of juist af te sluiten wanneer het koeler is. Het is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon of een goed boek op een luie zondagmiddag.

MODERNE KEUKEN (2020) MET INBOUWAPPARATUUR De keuken, gelegen aan de voorzijde van het huis, is een droom voor elke thuiskok. Uitgerust met moderne inbouwapparatuur en bestaande uit twee blokken biedt het zowel stijl als functionaliteit. Het werkblad biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden, terwijl de kasten en lades zorgen voor een georganiseerde opslag. De keuken is een plek waar koken en gezelligheid samenkomen.

ZONNIGE ACHTERTUIN MET BERGING EN ACHTEROM De achtertuin, gelegen op het westen, vangt de middag- en avondzon. Het is een privé toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, spelen of entertainen. De grote houten berging biedt ruimte voor fietsen en tuingereedschap, en dankzij de achterom is de tuin ook gemakkelijk bereikbaar. Of je nu een barbecue organiseert of geniet van de rust, deze tuin is een verlengstuk van je woonplezier.

DRIE SLAAPKAMERS OP DE EERSTE VERDIEPING De eerste verdieping herbergt drie goed geproportioneerde slaapkamers, elk met een eigen karakter en rustgevende uitstraling. Deze kamers zijn flexibel in te richten als slaap-, werk- of hobbykamer en bieden een persoonlijke ruimte voor iedereen in het gezin. De ramen zorgen voor natuurlijk licht en ventilatie, wat bijdraagt aan een gezonde en ontspannen sfeer.

MODERNE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE De badkamer is een toonbeeld van moderne elegantie, uitgerust met een ruime inloopdouche, een wandcloset en een vaste wastafel. De strakke lijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling. Het is een ruimte die ontworpen is voor ontspanning en verfrissing, waar je de dag energiek begint of juist heerlijk afsluit.

RUIME TWEEDE VERDIEPING MET VEEL MOGELIJKHEDEN De tweede verdieping biedt een zee aan mogelijkheden. Met een ruime overloop, een bergkast en een vierde slaapkamer met twee dakramen is dit een volwaardige etage. De wasmachine-aansluiting maakt het een praktische ruimte voor de was, terwijl de extra kamer perfect is als gastenkamer, kantoor of speelruimte. Het natuurlijke licht en de openheid maken het een aantrekkelijke plek in het huis.

RUSTIGE LIGGING AAN VOETPAD EN GROENSTROOK De ligging van het huis is ideaal voor wie rust en natuur waardeert. Aan een voetpad en grenzend aan een groenstrook, biedt het een vredige omgeving waar kinderen veilig kunnen spelen en je kunt genieten van de natuur. Vanaf 2025 zullen hier zelfs Schotse Hooglanders grazen, wat een landelijk gevoel aan de wijk toevoegt.

FIJNE LOCATIE IN NIEUWBOUWWIJK "BUITENHOF-OOST" Buitenhof-Oost is een nieuwbouwwijk die alles biedt wat je nodig hebt: een veilige, kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. De uitvalswegen zijn nabij, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het is een plek waar je de voordelen van nieuwbouw combineert met een gevoel van gemeenschap.

VOLLEDIG EN OPTIMAAL GEÏSOLEERD MET ZONNEPANELEN Duurzaamheid staat centraal in dit huis. Met een volledige en optimale isolatie en maar liefst 17 zonnepanelen ben je verzekerd van een lage energierekening en een comfortabel binnenklimaat. Het huis is niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg