Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U kunt bieden vanaf €220.000,- k.k. Het appartement is gelegen in Tilburg West, de wijk Wandelbos. Vlakbij het winkelcentrum Paletplein en nabij de Westermarkt. Gunstige ligging nabij het Wandelbos, de Universiteit en diverse voorzieningen.

Indeling:
Begane grond
Er is voldoende parkeergelegenheid voor het appartementencomplex.
Als u binnenkomt is er een ruime algemene entree met bellenpaneel, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en toegang tot de berging.

1e verdieping

Entree/ hal
Entree/hal met meterkast en toegang tot de woonkamer, keuken, twee slaapkamers en het toilet.

Toiletruimte
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

In de hal bevinden de 2 slaapkamers.
De eerste slaapkamer is voorzien van een grote raampartij, laminaat en de wanden zijn glad gestukt, het plafond is ook glad gestukt.
De tweede slaapkamer is voorzien van een grote raampartij, laminaat en de wanden zijn glad gestukt, het plafond is ook glad gestukt.

Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen die voor een mooie lichtinval en een fantastisch uitzicht zorgen. Het appartement is over de gehele breedte voorzien van een balkon. De vloer is voorzien van laminaat en de muren en het plafond zijn glad gestukt.

Keuken
De keuken is gesitueerd aan binnenzijde van het appartement. De keuken is verdeeld in 2 rechte keukenblokken met voldoende kastruimte, beide blokken zijn voorzien van apparatuur: vaatwasser, oven, 4 gaspits kookstel, afzuigkap, koelkast en wasmachine. Via de keuken is de badkamer te bereiken die deels beteld is en die voorzien is van: een luxe wastafelmeubel, radiator en douche.

ALGEMEEN:
*Energielabel E
*Bijdrage VVE ca. € 213 per maand
*Ruime berging
*Grote raampartijen

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid van dit leuke appartement. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 232.57
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 232.57
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bol Makelaars & Taxateurs B.V