Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

WELKOM IN JE NIEUWE THUIS
Dit huis is een uitstekende kans voor iedereen die op zoek is naar een eigen plek. Of je nu net begint, ruimte zoekt voor een groeiend gezin of gewoon de balans wilt tussen stadsleven en rust: hier vind je wat je nodig hebt. Met een beetje liefde en aandacht maak je van dit huis een echt thuis.

DE PLUSPUNTEN OP EEN RIJ
UITZICHT OP HET WATER: Rustgevend uitzicht om elke dag mee te starten.
NABIJ WINKELCENTRUM: Gemak dichtbij, zonder de drukte van de stad.
RUIME ZOLDER MET LICHT: Een lichte zolderverdieping met mogelijkheden.
KLAAR VOOR JOUW SMAAK: Een huis dat wacht op jouw persoonlijke touch.
GOEDE BASIS: Solide en ruim, klaar voor een update.
STADSVERWARMING: Comfortabel en milieubewust verwarmd.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDENDit huis met een woonoppervlakte van 109 m² biedt genoeg ruimte voor jou en je gezin. De tuin op het westen is ideaal voor zonnige middagen en de vier slaapkamers geven iedereen zijn eigen plek. Het huis heeft een goede structuur en met wat modernisering maak je er een eigentijdse woning van.

EEN KANS DIE JE NIET VOORBIJ LAAT GAAN
Met een prachtig uitzicht en een rustige ligging in een doodlopende straat, biedt dit huis een fijne leefomgeving. Het winkelcentrum Moerwijk is dichtbij voor al je boodschappen. Je zit hier tegen woonwijk "De Waterdonken" aan, welke zich kenmerkt door water en mooie wandel- en fietsroutes. In de directe omgeving bevinden zich ook o.a. onderwijsinstellingen, sportgelegenheden, natuurgebied de Lage Vucht polder en kinderboerderij Parkhoeve.

Op de begane grond vind je onder andere de ruime woonkamer waar genoeg ruimte is voor een zit en eetgedeelte, de keuken en doorgang naar de tuin. De tuin is ruim en beschikt over een stenen berging met achterom. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers van goed formaat aan de achterzijde van de woning en een slaapkamer en badkamer aan de voorzijde. De zolder met dakraam en nokverhoging met dubbele dakkapel is ruim en licht, en biedt veel potentieel. Het huis is toe aan een update, maar heeft een stevige basis. En met de stadsverwarming ben je klaar voor de toekomst.

KORT SAMENGEVAT
Een rustig gelegen huis met uitzicht op het water, dichtbij winkelcentrum Moerwijk. De zolder is ruim en licht dankzij de dubbele dakkapel. Het huis is naar eigen smaak te moderniseren en biedt een goede basis. Verwarming via stadsverwarming zorgt voor comfort en duurzaamheid. 

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN
Ben je nieuwsgierig geworden? Zie je mogelijkheden voor jezelf en je gezin in dit huis? Neem dan de stap en kom kijken. Dit huis biedt een solide basis voor je toekomstplannen. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de potentie van deze woning. Dit kan het begin zijn van jouw nieuwe hoofdstuk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda