Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS IN TILBURG WAAR HET LEVEN GOED IS

Stel je eens voor: een eigen plek in Tilburg waar alles klopt. Een huis dat net zo levendig is als de stad zelf, maar ook de rust biedt die je thuis zoekt. Dat is wat Hobbemastraat 50 jou te bieden heeft. Ideaal voor starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die het stadse leven willen omarmen zonder in te leveren op woongenot. Met alle voorzieningen binnen handbereik en het centrum op fietsafstand, is dit de plek waar je stad en thuis perfect combineert.

DE KERN VAN JOUW NIEUWE THUIS

Ruimte om te Leven: Een woonkamer die ruimte en sfeer ademt, met een praktische laminaatvloer die tegen een stootje kan.
Slim en Sfeervol: Een trapkast voor al je spullen, een tuindeur voor dat buitengevoel en een knus erkertje voor extra karakter.
Koken wordt een Feest: Een keuken waar je u tegen zegt, met alle apparatuur die je nodig hebt om lekker te koken en te leven.
Jouw Stukje Buiten: Een onderhoudsvriendelijke stadstuin waar je in alle rust van de buitenlucht geniet. Praktische achterom.
Slaap Lekker: Twee grote slaapkamers boven, elk met eigen wastafel en genoeg ruimte voor een goede nachtrust.
Badkamer en Meer: Een badkamer met douche en toilet op de begane grond, een complete badkamer op de eerste verdieping  en een zolderverdieping met een extra slaapkamer.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOUW LEVEN

Binnenkomen in Hobbemastraat 50 voelt meteen goed. Het is een huis met karakter, waar elke ruimte is ontworpen om jouw leven makkelijker en aangenamer te maken.

DE WOONKAMER: JOUW PLEK OM TE ONTSPANNEN De woonkamer is het kloppend hart van het huis. Hier is ruimte genoeg voor een grote bank en een eettafel waar je met vrienden en familie kunt genieten. De laminaatvloer is prima, makkelijk schoon te houden. En met de tuindeur zet je zo de stap naar buiten, naar je eigen stadstuin.

DE KEUKEN: WAAR JE MET PLEZIER KOOKT De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Of je nu een snelle hap maakt of uitgebreid kookt. 

TWEE BADKAMERS: Achter de keuken bevindt zich een badkamer met toilet, wastafel en douche. Op de eerste verdieping de tweede badkamer, ook met een toilet, wastafel en douche. Hoe handig!

DE TUIN: JOUW EIGEN STUKJE TILBURG De stadstuin is jouw privéplekje buiten. Het is helemaal bestraat, dus je hoeft niet bang te zijn voor veel tuinonderhoud. De stenen berging is perfect voor je fiets en tuinspullen. Uiteraard is er een achterom aanwezig.

SLAAPKAMERS: RUST EN RUIMTE Boven vind je twee grote slaapkamers, elk met een eigen wastafel. De houten en laminaatvloeren maken het makkelijk om het schoon en netjes te houden. De badkamer heeft alles wat je nodig hebt en via een vaste trap kom je op de zolder, waar nog een fijne slaapkamer is.

EEN HUIS DAT MET JE MEEGROEIT Met een woonoppervlakte van 97 m² en drie slaapkamers heb je hier alle ruimte. Het is een ideale starterswoning, maar ook als je gezin groeit of als je een thuiswerkplek nodig hebt, zit je hier goed.

Welkom in Hobbemastraat 50, een huis met een ruime woonkamer, laminaatvloer en een tuindeur naar een fijne stadstuin. Het erkertje en kunststof kozijnen geven het huis karakter. De keuken is modern en heeft alles wat je nodig hebt. Boven zijn twee grote slaapkamers met wastafel en een nette badkamer. De zolder biedt een extra slaapkamer met dakkapel. Met 97 m² woonoppervlakte en drie slaapkamers is dit de ideale starterswoning met meer dan genoeg ruimte.

Zie jij jezelf al wonen in Hobbemastraat 50? Neem dan de stap en kom eens kijken. Dit huis is klaar voor jouw verhaal. Bel ons voor een bezichtiging en wie weet open jij binnenkort de deur van jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 80

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 80

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg