Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN BERKELBOSCH

Stel je voor: een plek waar het gezinsleven bloeit, waar werk en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien en waar comfort de standaard is. Dit is geen droomscenario, maar de realiteit die wacht in deze royale woning in het charmante Berkelbosch. Perfect voor jonge gezinnen die ruimte zoeken om te groeien, voor gezinnen met tieners die hun eigen plekje willen, of voor de ondernemers die hun bedrijf aan huis willen vestigen. Dit huis is een canvas voor jouw levensverhaal.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Ruimte in Overvloed: Een werkkamer/kantoor aan huis, een ruime garage en parkeergelegenheid voor drie auto's.
- Buitenleven: Geniet van de buitenlucht onder de sfeervolle terrasoverkapping.
- Duurzaam Wonen: Gloednieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing uit 2023.
- Hart van het Huis: Een royale woonkamer met een open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur.
- Comfortabele Nachtrust: Slaapkamers met rolluiken en een luxe badkamer op de eerste verdieping.
- Klaar voor de Toekomst: Instapklaar met een efficiënte CV-installatie uit 2020 en snel beschikbaar.
- Locatie, Locatie, Locatie: Alle gemakken binnen handbereik en het bruisende centrum van Eindhoven op fietsafstand.

EEN HUIS DAT LEEFT

Loop met me mee door deze prachtige woning, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ruimte een belofte van geluk in zich draagt. Met een woonoppervlakte van 134 vierkante meter is er meer dan genoeg plek voor iedereen.

De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot samenzijn. De open keuken, het kloppende hart van het huis, is uitgerust met kwaliteitsapparatuur waar de heerlijkste gerechten tot leven komen. De geur van versgebakken brood, het geluid van lachende kinderen, het zicht op een tuin die elk seizoen een nieuw decor biedt; het zijn de zintuiglijke ervaringen die dit huis tot een thuis maken.

De werkkamer op de begane grond, momenteel een kapsalon, biedt een wereld van mogelijkheden. Zie je het al voor je? Jouw eigen bedrijf aan huis, waar de balans tussen werk en privé harmonieus is.

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, elk een oase van rust. De rolluiken houden de ochtendzon buiten tot jij besluit dat het tijd is om op te staan. De badkamer is een toevluchtsoord op zich, met een jacuzzi, een aparte douche en een stijlvol wastafelmeubel.

De tweede verdieping herbergt een royale slaapkamer, waar de stilte je omarmt. De bergruimte en de CV-ruimte met een recente Intergas-installatie maken het plaatje compleet.

DE PERFECTE LOCATIE

Berkelbosch is een wijk die leeft. Met het Dirigentplein om de hoek voor je dagelijkse boodschappen, de nabijheid van scholen en kinderopvang voor de kleintjes, en een speeltuin waar vriendschappen bloeien. De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, en de natuur is nooit ver weg voor die broodnodige ontspanning.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen, werken en genieten in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is jouw kans om het huis van je dromen te claimen. Laat het niet aan je voorbijgaan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 258
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 258
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij