Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonhub presenteert Abel Tasmanstraat 74 ’s-Hertogenbosch

Prachtig wonen op een toplocatie? Zoek niet verder! Dit charmante appartement, dat bestaat uit twee woonlagen, heeft een woonoppervlak van 87,7 m2 en is keurig onderhouden. Met een lichte woonkamer, mooie keuken, drie ruime slaapkamers, uitstekend sanitair en een fijn balkon waar u in alle rust van het lekkere weer kunt genieten, biedt dit appartement veel woonplezier. En dan woont u ook nog eens op een fantastische locatie, in een leuke buurt met alle denkbare voorzieningen dichtbij!

Indeling van het appartement:

Eerste woonlaag:
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Achter de voordeur vindt u de ruime entreehal, die toegang biedt tot de trap naar de tweede woonlaag, de keuken, een prachtig afgewerkte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, de meterkast en de woonkamer.

Na binnenkomst is vrijwel direct de keuken van het appartement bereikbaar. Deze gesloten keuken is eind 2021 vernieuwd en te herkennen aan de groene keukenkastjes en het lichte werkblad. De keuken staat in hoekopstelling en is uitgerust met de volgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, inductie fornuis, combioven/-magnetron, wastafel & kraan en afzuigkap.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze ruimte is voorzien van een prachtige vloer en de wanden en het plafond zijn netjes afgewerkt in rustige kleuren. Aan de achterzijde beschikt u over een zeer brede raampartij met openslaande deur naar het balkon. Deze raampartij zorgt voor een geweldige lichtinval in de woonkamer.

Het balkon ligt over de gehele breedte van het appartement. U heeft de mogelijkheid om hier klein meubilair te plaatsen en zo van het lekkere weer te genieten. Het balkon ligt op het zuidoosten en is goed beschut, waardoor u veel privacy ervaart.

Tweede woonlaag:
Via de trap in de entreehal bereikt u de overloop van de tweede woonlaag. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Op de tweede woonlaag vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Van de drie slaapkamers zijn er twee aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Alle slaapkamers beschikken over een mooie laminaatvloer en fraai afgewerkte muren en plafonds. De lichtinval is in alle kamers goed.

De slaapkamer aan de achterzijde is de grootste van de drie en voorzien van een grote schuifkast. Eén van de kamers aan de voorzijde is uitgerust met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Centraal op deze verdieping ligt de moderne badkamer. De badkamer is vernieuwd in 2017 en kenmerkt zich door de lichte en donkere tegels. U treft hier een badmeubel met wastafel en inloopdouche met regendouche aan.

Parkeren:
Gratis openbaar parkeren.

Kenmerken van het appartement:
• Fraai appartement met fijn balkon
• Drie slaapkamers, nette keuken en mooi sanitair
• Opnieuw gestuct in 2021
• Winkelcentrum Helftheuvel Passage op loopafstand
• Binnenstad op fietsafstand
• Alle denkbare voorzieningen dichtbij
• Uitvalswegen snel bereikbaar
• Energielabel: E

Over de ligging en de buurt:
Dit charmante appartement is gelegen in de Abel Tasmanstraat in ’s-Hertogenbosch. Het appartement ligt in de leuke en rustige buurt De Schutskamp. Het Westerpark, Schutskamppark en Beatrixpark bevinden zich allemaal op fietsafstand, waardoor u veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de buurt heeft. Lopend bereikt u enkele sportvoorzieningen, waaronder een voetbalveld, atletiekbaan en tennisvereniging. Er is ook veel speelgelegenheid voor kinderen beschikbaar in de dichte omgeving.

Op steenworp afstand van het appartement vindt u Winkelcentrum Helftheuvel Passage. Met maar liefst 80 winkels is dit het grootste overdekte winkelcentrum van ’s-Hertogenbosch en haar regio. De winkels variëren hier van speciaalzaken en boetieks tot ketens van grote merken. De levendige binnenstad is met de fiets bereikbaar. Het centrum van ’s-Hertogenbosch voorziet u van een groot en divers winkelaanbod, dat bestaat uit onder meer modezaken, speciaalzaken, ketens van bekende merken en exclusieve winkels. Het centrum biedt ook talloze gezellige restaurants, cafés en terrassen.

Dankzij de geweldige ligging nabij het centrum, heeft u veel voorzieningen binnen handbereik. De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool en het voortgezet onderwijs zijn op loopafstand te vinden. Vanaf het appartement heeft u toegang tot uitstekende openbaar vervoersverbindingen. De bushalte is op loopafstand gelegen en het treinstation is gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. Zowel de A59 als de A2 zijn snel te bereiken.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 87.7
Inhoud woonhuis 293
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 87.7
Inhoud woonhuis 293
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonhub Makelaars Den Bosch