Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale tussenwoning is gelegen aan een woonerf aan het Van den Elsenpad 10. Ideaal om de kinderen rustig buiten te laten spelen. Voor de auto is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de woning. De woning beschikt over een ruime doorzon woonkamer met afgescheiden keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer aanwezig. Op de 2e verdieping is nog een grote slaapkamer aanwezig met dakvenster en een voorzolder waar de cv-ketel hangt. De woning is netjes onderhouden en de slaapkamers op de 1e verdieping zijn enkele jaren geleden opnieuw gestuct. Achter de woning ligt de op het zuiden gesitueerde en dus zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin met achterin de tuin een ruime berging met hiernaast de poort naar de achtergelegen brandgang.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk vlakbij winkelcentrum De Gagel waar alle winkels voor de basisvoorzieningen aanwezig zijn. De basisschool ligt op nog geen 200 meter. De uitvalswegen van Bergen op Zoom richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen om de hoek. Het historische stadscentrum van Bergen op Zoom is met de fiets in 10 minuten bereikt.

Zoek je een royale tussenwoning met ruimte, die centraal is gelegen en beschikt over een zonnige tuin, bel dan voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
De woning wordt betreden in de hal. In de verwarmde hal bevinden zich het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping, een bergkast en de meterkast. De meterkast beschikt over 4 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken en is afgewerkt met tegels op de vloer en spuitwerk op het plafond en granol op de wanden.

Toilet
Het toilet is uitgerust met een duoblok toilet en een fontein. De afwerking bestaat uit een betegelde vloer en tot halfhoog betegelde wanden met hierboven spuitwerk.

Woonkamer
De woonkamer is vanuit de hal toegankelijk. Het is een doorzon woonkamer waardoor er door de grote ramen aan de voor- en achterzijde veel lichtinval is. Aan de achterzijde van de woonkamer geeft een deur toegang tot de achtertuin. De woonkamer is ruim waardoor een royale zithoek kan worden gecreëerd en een grote eettafel kan worden geplaatst. De afwerking van de woonkamer bestaat uit granol op de wanden, een gespoten plafond en laminaat op de vloer.

Keuken
De keuken is toegankelijk vanuit de hal en geeft toegang tot de achtertuin. De mogelijkheid is aanwezig om de bestaande wand (afgewerkt met MDF-panelen) tussen de woonkamer en de keuken te verwijderen waardoor een open keuken (met eiland) kan worden gecreëerd. Het keukenblok is in rechte lijn langs de wand opgesteld en beschikt over onder- en bovenkasten, een kunststof werkblad met 1,5 spoelbak en mengkraan. Ingebouwd is een afzuigkap. Tevens is de aansluiting voor de wasmachine in de keuken. De achterwand tussen bovenkasten en werkblad is betegeld. De keuken is verder afgewerkt met tot halfhoog betegelde wanden, tegels op de vloer en een gespoten plafond.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens bevinden zich de vaste trapopgang naar de 2e verdieping op de overloop en een bergkast.

Slaapkamer 1 (ca. 11,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. In deze slaapkamer zijn vaste kasten en een wastafel aanwezig. De afwerking bestaat uit strak gestucte wanden, een gespoten plafond en linoleum op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 14 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt eveneens over vaste kasten. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 8,5 m2)
Deze kamer is naast slaapkamer 2 aan de achterzijde van de woning gelegen. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 2.

Badkamer
De badkamer is naast slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer beschikt over een ligbad, een duoblok toilet en een wastafel ingebouwd in een badmeubel. De badkamer wordt verwarmd door een radiator. De afwerking bestaat uit betegelde wanden en vloer en een spuitwerk plafond.

De vaste trapopgang op de overloop van de 1e verdieping komt uit op de voorzolder van de 2e verdieping. De voorzolder geeft toegang tot een royale 4e slaapkamer en een bergruimte waar veel niet dagelijks in gebruik zijnde spullen kunnen worden opgeborgen. Op de voorzolder hangt de cv-ketel. Dit betreft een Intergas Hre van het bouwjaar 2019.

Slaapkamer 4 (ca. 16,5 m2)
Deze grote slaapkamer is onder het schuine dak gelegen en beschikt aan de achterzijde over een dakvenster voor de lichtinval. De slaapkamer is afgewerkt met gestucte wanden, gesausde dakplaten en linoleum op de vloer.

Vanuit de keuken of de woonkamer wordt de achtertuin betreden. De zonnige achtertuin is op het zuiden gesitueerd en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating. In de achtertuin zijn elektra en een buitenkraan aanwezig. De erfafscheiding wordt gevormd door grotendeels een houten schutting. Achterin de tuin is een berging aanwezig waarnaast de poort staat die toegang geeft tot de achtergelegen brandgang.

* De woning is rustig gelegen aan een woonerf
* Ruime woning met 4 ruime slaapkamers
* De woning is netjes onderhouden
* Royale tuin op het zuiden met berging en achterom
* De woning beschikt deels over dubbel glas
* Voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de woning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 167
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 6.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 167
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 6.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij