Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de verkoop bij Tim de Rouw:

Vierkamer appartement (drie slaapkamers) met berging en balkon, gelegen op de eerste verdieping aan Nederlandplein 2 te Eindhoven! Dit leuke appartement is ruim van opzet (ca. 87m²) en netjes afgewerkt o.a. met een vernieuwde laminaatvloer, complete keuken met inbouwapparatuur, een nette badkamer met inloopdouche, pleisterwerk wandafwerking, stucwerk plafonds en geheel dubbele beglazing. Dit appartement heeft drie ruime slaapkamers, een balkon op het westen en een eigen berging. Tevens is er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid en is het appartement bereikbaar middels een liftinstallatie.

WAT OPVALT AAN HET APPARTEMENT - Ruim van opzet (ca. 87m²) en drietal slaapkamers; - Met eigen berging en zonnig balkon; - Rustig gelegen; - Compleet dubbele beglazing; - Nette vloer- en wandafwerking; - Snel te aanvaarden (dit appartement staat reeds leeg)!

INDELING VAN HET APPARTEMENT Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Er is in de straat voldoende openbare parkeergelegenheid. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en pleisterwerk wand- en plafondafwerking.

APPARTEMENT Hal/entree met tochtportaal. Vanuit de gang doorloop naar de keuken, toiletruimte met fonteintje, badkamer, de woonkamer en tweetal slaapkamers. De derde slaapkamer is gelegen pal achter de woonkamer.

WOONKAMER Ruime living van ca. 25m² met direct aangrenzend balkon op het zonnige Westen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtergelegen derde slaapkamer.

KEUKEN Separate keuken, geplaatst in hoekopstelling, en voorzien van inbouwapparatuur te weten een vaatwasmachine, oven, inbouwkoelkast, vierpits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens bevindt zich hier de elektrische boiler (huur ca. 15 euro per maand).

BADKAMER Geheel betegelde badkamer met ruime inloopdouche, wastafel in meubel en aansluitingen voor was- en droogvoorziening.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 12m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van het appartement, met loopdeur naar het balkon; Slaapkamer 2 (ca. 10m²): Tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning pal naast de entree. Deze kamer is voorzien van inbouwkasten; Slaapkamer 3 (ca. 12m²): Derde slaapkamer, eveneens ruim van opzet, gelegen pal achter de woonkamer. Het is mogelijk om de tussenwand te verwijderen waardoor deze ruimte bij de woonkamer kan worden getrokken.

BERGING Dit appartement heeft een eigen bergingsruimte.

LIGGING EN LOCATIE Dit appartement is gelegen aan het Nederlandplein in woonwijk "Woenselse Heide" te Eindhoven Noord. In de omgeving tref je winkels, scholen, supermarkt, kinderdagverblijf en het appartement is gelegen op korte afstand van o.a. het Winkelcentrum WoensXL, Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum. Er zijn goede openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen o.a. de J.F. Kennedylaan, de A2, A50 en de A58.

BIJZONDERHEDEN - VVE kosten ca. € 185,-- (exclusief voorschot stookkosten a € 100,-- per maand); - Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming; - Warm water via huurgeiser a € 15,-- per maand; - Rustige ligging met vrij uitzicht; - Voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 280

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 280

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA