Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze charmante vrijstaande woning in Oosteind biedt een ideale combinatie van ruimte, privacy en landelijke sfeer. Gelegen in een zogenaamd lintdorp, profiteert het van gunstige verbindingen met de A27, A58 en A59.

Indeling:

Begane grond;
Hal/entree aan de voorzijde met de meterkast geeft toegang tot de woonkamer. Deze entree wordt zelden gebruikt. Aan de achterzijde heeft de woning en de multifunctionele aanbouw een eigen ingang. Deze worden gebruikt op z’n Brabants om binnen te komen.

De ruime woonkamer (afm. 3,56m/4,4m x 7,29m) heeft een verhoogde nis, dit was vroeger een bedstee geweest. Nu is het een gezellig en speels hoekje geworden. De vloer van de woonkamer is v.v. een laminaat en de wanden zijn gestukt met spachtelputz. De woonkamer geeft toegang tot een ruime kelder die ideaal is als provisieruimte en een gesloten trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken is gesitueerd aan de achterkant van de woning (afm. 4,4m x 3,03m). Deze keuken is voorzien van kastruimte in een hoekopstelling. De kastdeurtjes hebben een lichte kleur en de keuken is voorzien van inbouwapparatuur: afzuigkap Bauknecht, gaskookplaat met 4 pitten en een wokpit, koelkast, diepvrieskast met drie lades, vaatwasser Beco en een combimagnetron Bauknecht. De vloer van de keuken is afgewerkt met een praktische korreltapijt, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Vanuit de keuken is t.t. de gang die de oude woning verbindt met de multifunctionele aanbouw die in 1995 gebouwd is.

In de onderhoudsvrije diepe tuin die grotendeels is bestraat, zijn twee ruime houten bergingen (afm. 3,25m x 3.82m en 2,03m x 3,01m,) die zorgen voor voldoende bergruimte. Er is ook een gezellige en ruime overkapping (6,46m x 3,21m) welke naar het westen gericht is, waardoor u 's middags van de zon kan genieten. De gezellige tuin heeft diverse terrassen, moestuin, fruitbomen en een kas. Aan de achterzijde van het perceel is geen bebouwing met een woonfunctie, waardoor u een landelijke sfeer in de tuin heeft. De tuin is circa 35 m diep en 11 meter breed.

De eerste verdieping:
De lange overloop met vaste kasten in de knieschot heeft veel bergruimte.

Slaapkamer I (afm. 3,00 m x 3,91 m) aan achterzijde met een kastenwand. Op de vloer ligt een vloerbedekking en wanden zijn afgewerkt met een neutraal behang.
Slaapkamer II (afm. 2,55 m x 2,48 m) gesitueerd aan de zijkant van de woning en is voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer III (afm. 3,18 m x 3,91 m) aan de voorzijde met een kastenwand. Op de vloer ligt een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met een stucwerk.

Badkamer (afm. 3,18 m x 3,91 m) met dakkapel geheel betegeld, ingericht met ligbad, douchecabine wastafel en toilet

Multifunctionele aanbouw:
De multifunctionele aanbouw is in 1995 aan de achterzijde uitgebouwd. Deze aanbouw kan op verschillende manieren gebruikt worden zoals: mantelzorgwoning, tweede bewoning voor onder andere senioren, luxe kantoorruimte, luxe praktijkruimte voor aan huis gebonden beroepen en als gastenverblijf.

Indeling:
Entree is aan de achterzijde. Gang geeft toegang tot de slaapkamer IV (afm. 2,84 m x 2,93 m) aan achterzijde, badkamer (afm. 1,71 m x 2,42 m) voorzien van een douche, toilet, wasmachineaansluiting en wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Woonkamer met een keukenblok (afm. 2,69 m x 7,36 m) met gaskookplaat en een afzuigkap. Alle ruimtes zijn v.v. rolluiken deels elektrisch bedienbaar, wanden zijn met spachtelputz afgewerkt, de vloer v.v. laminaat.
Algemeen
* Rolluiken gehele gebouw
* Diepe tuin
* 4 parkeerplaatsen op eigen terrein
* Dubbele bewoning mogelijk
* Energielabel F

Bij verkoop wordt gebruikgemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.
Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het
geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 583
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 795
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 53.27
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 583
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 795
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 53.27
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bol Makelaars & Taxateurs B.V

De nieuwste koopwoningen in Oosteind