Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan rustige, verkeerarme straat met het Wilhelminapark om de hoek ligt deze eigentijdse gezinswoning met garage en overdekt terras. Voorzien van een compleet isolatiepakket en energielabel B.

Indeling

Begane grond

Entree. Hal met toegang tot woonkamer, toiletruimte, trapopgang en meterkast. Woonkamer met aan de voorzijde de open keuken met een extra zitgelegenheid, ideaal voor het ontbijt of de gezellige kookmomenten. De keuken vormt een open verbinding naar het tuingerichte zitgedeelte. Door de uitbouw (gerealiseerd vanuit de bouw) is hier alle ruimte voor een tv-/relaxhoek en een grote eettafel.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen twee slaapkamers en de badkamer alsmede een inloopkast. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde, de slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een balkon. De badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Opvallend ruime tweede verdieping met voorzolder, slaapkamer 3 en bergruimte. Op de voorzolder bevindt zich een airconditioning welke ook de eerste verdieping kan koelen.

Tuin

Achtertuin op het zuiden, onderhoudsvriendelijk aangelegd en met achterin de tuin een groot overdekt terras, smaakvol afgewerkt en voorzien van grote glazen schuifpui. Via het terras is de garage bereikbaar.

Bijzonderheden

- Kozijnen voorzien van rolluiken - Tuin op het zuiden met luxe overdekt terras - Fijne, kindvriendelijke ligging vlakbij centrum en met basisschool en Wilhelminapark om de hoek. - Tweede verdieping voorzien van airconditioning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars