Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR HET HART ZINGT

Stel je voor: een plek waar het gezinsleven bloeit, waar ruimte en rust elkaar omarmen en waar karakter en potentie hand in hand gaan. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar jonge gezinnen hun toekomst kunnen bouwen, waar gezinnen met opgroeiende kinderen ademruimte vinden en waar liefhebbers van rust en groen hun hart kunnen ophalen. Gelegen in een serene wijk van Tilburg, op een steenworp afstand van het idyllische Leijpark, wacht deze grote hoekwoning met een schat aan mogelijkheden op jou.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Royale hoekwoning met eigen oprit en een solide stenen garage voorzien van dubbele deuren.
Vijf volwaardige slaapkamers die ruimte bieden voor iedereen.
Een karakteristieke woning die klaar is om met jouw smaak gemoderniseerd te worden.
Een woonoppervlakte van 132 m² en een perceel van 300 m² bieden een zee aan mogelijkheden.
Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid.
12 zonnepanelen!

EEN HUIS MET EEN VERHAAL EN RUIMTE VOOR NIEUWE HOOFDSTUKKEN

Laat je leiden door de charme van deze woning, waar elke hoek een verhaal vertelt en wacht op jouw persoonlijke touch. De gang met zijn natuurstenen trap ademt een tijdloze elegantie, terwijl de grote provisiekelder fluistert over verborgen schatten en voorraad voor lange winteravonden. Sfeervolle woonkamer met houten vloer en veel licht, charmante hoekkast, een kamer en-suite is hier heel goed mogelijk. Eenvoudige dichte keuken, ga gerust aan de gang met plannen maken voor het ontwerpen van een nieuwe keuken. 

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers, de achterste heeft een eigen inbouwkast. De grote slaapkamer aan de voorzijde, ook voorzien van een inbouwkast en heeft nog een wastafel. De badkamer, compleet met ligbad, wandcloset en wastafel, nodigt uit tot ontspannen momenten en rustige ochtenden. De originele tegels zijn nog aanwezig.

De tweede verdieping onthult nog twee royale slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten, een aparte bergruimte en een praktische was-/CVruimte met ketel. Hier kun je je terugtrekken, dromen en plannen maken.

Buiten wacht de achtertuin, een canvas voor jouw groene vingers, en de voortuin, die je gasten verwelkomt met open armen. De extra stenen berging met overkapping en de grote garage met vliering bieden ruimte voor al je hobby's en opslagbehoeften.

De ligging van dit huis is ideaal: een ventweg scheidt je van de Ringbaan Zuid, en het ziekenhuis is nabij. Het centrum van Tilburg ligt op fietsafstand, de supermarkt op loopafstand en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts 2 minuten rijden.

DE WONING IN EEN NOTENDOP

Een hoekwoning met karakter en potentie, vijf slaapkamers en een ruime garage. Een plek die vraagt om jouw persoonlijke stempel. Met een woonoppervlakte van 132 m² en een perceel van 300 m² is dit de ideale basis voor jouw droomhuis. De woning is toe aan modernisering, wat jou de kans geeft om het helemaal eigen te maken. De kunststof kozijnen met dubbel glas en de ruime opzet van de woning maken het een comfortabel en duurzaam thuis.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in de zonnige achtertuin of klussen in de ruime garage? Dit huis is een canvas, wachtend op jouw penseelstreken. Kom kijken en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze woning biedt. Plan nu je bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, dromen zijn er om waar te maken, toch?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 594

Overige

Perceel oppervlakte 300
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 594

Overige

Perceel oppervlakte 300
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg