Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website en reserveer jouw moment om deze volledig gemoderniseerde jaren '30 woning te bekijken.

INSTAPKLARE JAREN '30 WONING IN HET VEN 

Ben je op zoek naar een woning die zowel de charme van de jaren '30 uitstraalt als het comfort van de moderne tijd biedt? Deze woning in Het Ven is niet alleen volledig gemoderniseerd en instapklaar, maar beschikt ook over een unieke feature: twee volledige badkamers, één op elke woonlaag, en een toilet op elke verdieping. Dit maakt het huis bijzonder geschikt voor gezinnen met oudere kinderen of voor het ontvangen van gasten.

DE WONING IN DETAIL

INSTAPKLAAR: In 2019 is de woning volledig gemoderniseerd, met behoud van de authentieke jaren '30 sfeer.
TWEE BADKAMERS: Een zeldzaamheid in veel woningen, deze heeft op elke verdieping een badkamer, ideaal voor gezinnen en gasten.
DUURZAAMHEID: Energielabel B, goede isolatie en zonnepanelen (ter overname) zorgen voor een energiezuinige woning.
TUIN OP HET ZUIDEN: De diepe achtertuin met berging en overkapping biedt een heerlijke plek om te genieten van de zon.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Deze woning in Het Ven is een perfecte combinatie van historische charme en modern wooncomfort. De entree met visgraatvloer leidt naar een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken van het huis. De woonkamer, voorzien van een uitbouw, biedt een royale ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De aanwezigheid van vloerverwarming en dubbel glas zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

De woonkeuken, gelegen aan de achterzijde, is het hart van het huis. Hier vind je een moderne keuken met oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte. De grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval en geven zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer die vijf jaar geleden is vernieuwd. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers en een tweede badkamer, voorzien van een douche, toilet en wastafel. Door de dakkapellen zijn deze kamers bijzonder licht en ruim.

De aanwezigheid van een badkamer op elke verdieping, evenals een toilet, is een unieke en zeer gewilde voorziening. Het biedt extra gemak en privacy, zowel voor gezinsleden als voor gasten die over de vloer komen.

De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, wat bijdraagt aan een lage energierekening. De zonnepanelen, die ter overname zijn, versterken het duurzame karakter van het huis.

De achtertuin, gelegen op het zuiden, is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De stenen berging biedt opslagruimte en de overkapping creëert een gezellige zitplek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 202

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 202

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij