Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE BRASEMSTRAAT

Droom jij van een eigen plek onder de zon, waar de toekomst kan beginnen en waar herinneringen wachten om gemaakt te worden? Voor starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen biedt de Brasemstraat in Tilburg dé kans om deze droom te verwezenlijken. Ontdek een charmante starterswoning die smacht naar jouw persoonlijke touch, genesteld in een oase van rust en kindervreugde. Met een royale woonkamer, een uitnodigende woonkeuken, drie knusse slaapkamers en een ruime bergzolder, ligt hier een wereld van mogelijkheden aan je voeten. Voel je al thuis?

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Starterswoning met potentie: Een canvas klaar om beschilderd te worden met jouw dromen en ideeën.
Ruimtelijk woongenot: Een grote woonkamer en woonkeuken als hart van het huis, waar liefde en lach samenkomen.
Drie gezellige slaapkamers: Elk een eigen plekje onder de zon, met ruimte voor dromen en ontspanning.
Grote bergzolder: Een zee aan opslagruimte of de kans op een extra kamer, bereikbaar via een vlizotrap.
Leuke locatie: Een rustige straat in de Visserijbuurt, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

EEN THUIS WAAR HET HART VOL VAN IS

Stap binnen in een wereld waar elk detail het begin van een nieuw verhaal inluidt. De hal verwelkomt je met open armen, leidt je langs het separate toilet en nodigt je uit de trap te beklimmen naar de belofte van rust en comfort. Maar eerst, de woonkamer. Een zee van licht verwelkomt je door de grote ramen, terwijl de lichte laminaatvloer en de strak afgewerkte wanden in lichte kleurstelling een canvas vormen voor jouw interieurvisie.

De woonkeuken, een ruimte waar geuren en smaken samensmelten, is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Hier, in het kloppende hart van het huis, worden recepten generaties lang doorgegeven en nieuwe tradities geboren. Het kleine halletje met trapkast biedt slimme opbergruimte, terwijl de achtertuin met overkapping en goede erfafscheiding een groen toevluchtsoord vormt voor zowel zonnige middagen als avonden onder de sterren.

Op de eerste verdieping vind je drie uitnodigende slaapkamers, elk voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen, die een zorgeloze nachtrust beloven. De kleine maar fijne badkamer, met douche en wastafel, biedt alles wat nodig is om de dag fris te beginnen of af te sluiten. En overal in het huis zorgen rolluiken voor privacy en bescherming.

De tweede verdieping herbergt een bergzolder, een schatkamer voor alles wat je lief is, met de CV-installatie uit 2016 strategisch geplaatst. En buiten de deur? Het Pater van den Elzenplein, het Sint-Elisabeth ziekenhuis, het Leypark, winkelboulevard Aabe, Stappegoor met zijn onderwijs en sport, de Jumbo Food Markt, bioscoop Euroscoop, en natuurlijk het bruisende hart van Tilburg en het pittoreske Piushavengebied.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Een starterswoning met een hart, wachtend op jouw persoonlijke stempel. De grote woonkamer en woonkeuken vormen het decor voor jouw dagelijkse leven, terwijl drie slaapkamers rust en privacy bieden. De bergzolder biedt ongekende mogelijkheden en de locatie in de Visserijbuurt is simpelweg perfect. Tilburg opent haar armen voor jou, met alle voorzieningen binnen handbereik en een thuis dat groeit met jouw wensen.

Ben je klaar om de sleutel van jouw toekomst te draaien? Neem dan nu actie en plan je bezichtiging. Dit is jouw moment, jouw kans, jouw thuis. Wacht niet tot morgen, want wie weet is deze kans dan al aan een ander gegeven. Jouw droomhuis in de Brasemstraat wacht op je. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 102

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 102

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg