Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit leuke, super mooi gelegen appartement aan de Haagdijk 62 C in Breda. Wil je graag dicht bij het bruisende en gezellige centrum van Breda wonen? Dan is dit je kans. Dit appartement is midden in een levendige straat met historische panden gelegen en is op loopafstand van de gezellige en bruisende binnenstad van Breda. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementen complex. Het appartement heeft onder andere een lichte woonkamer, open keuken (2015), slaapkamer en badkamer (2015). De locatie is ideaal: lopend naar de stad, dichtbij allerlei voorzieningen, het nieuwe NS-station en de Nieuwe Haven. Een ideaal starters appartement op een uitstekende locatie in Breda.

INDELING
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis.
Via het trappenhuis kom je in de hal van de 2e verdieping. Vanuit deze hal is er toegang tot het appartement en de gedeelde berging. In deze hal is ook de meterkast.

Hal:
Vanuit de centrale hal kom je in de hal van het appartement. Deze hal is voorzien van een laminaatvloer, strak gestucte en geverfde wanden en een strak gestukt plafond. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer.

Woonkamer
De woonkamer van ca. 25m2 is heerlijk licht dankzij de grote ramen. Vanuit de woonkamer kijk je door de ramen zo op de levendige Haagdijk maar je hebt ook nog net zicht op de historische Grote Kerk. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een laminaatvloer, strak gestucte en geverfde wanden en plafond en kunststof kozijnen met dubbel glas.
De keuken (2015) van ca 6,5m2 staat in een rechte opstelling en heeft een houten werkblad met toplaag, een enkele spoelbak met mengkraan, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, vaatwasser en div. boven en onderkastjes.

Slaapkamer:
De slaapkamer van ca. 11m2 is voorzien van strak gestucte wanden en plafond en de vloer is afgewerkt met laminaat.
Deze kamer is ook voorzien van een kunststof kozijn met dubbel glas.

Badkamer:
De badkamer (2015) van ca. 4m2 heeft een tegelvloer, betegelde wanden bij de wastafel en de douche en voor de rest strak gestukte wanden en plafond. Verder is de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, radiator, hangend closet en aansluiting voor de wasmachine.

Bergruimte:
In de centrale hal op de verdieping bevindt zich een bergruimte voor de 2 appartementen van deze verdieping. Hier zitten de gasmeters (tussenmeter), de watermeters (tussenmeter) en de Cv-ketel (Atag HR. eigendom, bouwjaar 2010). Ook zijn in deze gang de meterkasten voor deze appartementen (4 groepen en een aardlekschakelaar) geplaatst.

BIJZONDERHEDEN
- De VvE kosten zijn ca. € 50,- met daarin inbegrepen de gebruikelijke verzekeringen, beheer, reservering groot gezamenlijk onderhoud, gezamenlijk klein onderhoud, etc
- Het appartement is behalve de badkamer voorzien van laminaat vloeren, stucwerk wand- en plafondafwerking
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Het is betaald parkeren in de omgeving. Een bewoner kan een vergunning aanvragen via de gemeente. Momenteel is de (eerste) basisvergunning gratis en de (tweede) jaarvergunning ca. 8 euro per maand. Bezoek kan via bezoekerspas parkeren
- Het appartementencomplex bestaat uit 1 commerciële ruimte op de begane grond en 5 woningen;
- Gezien de verkopende partij dit appartement niet zelf heeft bewoond, wordt in de koopovereenkomst de 'niet-zelfbewoningsclausule' toegevoegd;
- Dit appartement heeft energielabel D;


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 156
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 156
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lazeroms Makelaardij en Taxaties